Het stookseizoen staat weer voor de deur, dus we nemen een asstofzuiger van Kaminer ODK002-25L onder de loep. Wij tonen u alle technische details en geef een eerlijke beoordeling door het presenteren van zowel de voor- als de nadelen van het gereedschap.

Het kopen van een asstofzuiger is vooral geassocieerd met grote besparingen. Iedereen die minstens een keer een oven of open haard heeft schoongemaakt, weet dat er niet alleen as in de verbrande brandstof zit (bv. steenkool, hout of cokes). Waarom iets weg gooien, wat eigenlijk veel heeft gekost (steenkool)? De Kaminer asstofzuiger ODK002-25L scheidt as van hout, kolen en ander grof materiaal. Het is een goede oplossing voor huiseigenaren die hun huis verwarmen met kolen, cokes of hout. Het is ook geschikt voor de schoonmaak van de open haard en de grill.   


 

 

 

 

 

 

Elektrische motor aan buitenzijde geplaatst voor betere luchtstroom

 

 

 

 

 

 

Klein formaat voor eenvoudige bediening in krappe ruimtes


 


 

 

 

Metalen opzuigstuk

 

 

 

 

 

 

Metalen rooster, die dik afval van fijn afval scheid voor het in de opvangbak komt

 

 

 

 

 

 

 

 

II Klasse HEPA-filter - zit in de asopvangbak. Het filter kan nat gewassen worden (bij de producent of bij Rotopino.nl kan er een hoes gekocht worden, die een lange levensduur gegarandeerd)


 

 

 

 

 

 

 

Metalen zuigslang is met stof bedekt voor betere dichtheid. Wielen voor een gemakkelijk transport.

 

 

 

 

 

 

 

Motor met schakelaar en handig handvat voor gemakkelijk transport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stevige metalen clip die de container stevig dicht houd.

Voordelen

  • Metalen behuizing

  • Makkelijke handgreep

  • Stofzuigerslang is met stof bekleed

  • Accessoires bij levering (filter, buis etc.)

  • Filter HEPA

  • Metalen voorfilter voor vaste deeltjes

Nadelen

  • Max. as temperatuur 50°C

  • Korte zuigslang van ca. 1 mtr

  • Plastic wegwerper aan de uitgang van de askamer

Samenvatting

Dankzij de metalen behuizing, inlaatspruitstuk en de as vacuümzuiging bevestiging is de Kaminer ODK002-25L geschikt voor de winning van as en onverbrande resten temperaturen tot 50°C. Hij is ongeëvenaard, zelfs met de beste industriële stofzuigers die niet zulke hoge temperaturen weerstaan​​. De edele metalen filter houdt deeltjes tegen die kunnen worden gebruikt om opnieuw branden. De schone as kunt u in de winter gebruiken om te strooien op de gladde stoep, oprit, garage of trap. Het is ook een voordeel dat de producent beschikt over heel veel onderdelen. In het aanbod van de fabrikant, zit een extra hoes voor het HEPA-filter, waardoor de levensduur van het filter wordt verlengt. Wat ook belangrijk is, het filter kan onder de waterkraan worden gewassen. De ambachtslieden zal de reiniger waarderen en in de winkel of werkplaats gebruiken, voor het bijvoorbeeld verwijderen van houtsnippers, stof of puin verwijderen. De as vacuümzuiger van Kaminer ODK002-25L is een goed en goedkoop hulpmiddel.

 

Vergelijkbare produkten van deze producent zijn ook verkrijgbaar bij Rotopino.nl

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden