Slagmoersleutel is een geweldig hulpmiddel voor het aandraaien en losdraaien van grote schroeven, bouten en draaien van grote moeren. Hitachi heeft twee onderscheidende modellen: WR22SE en WR25SE. Dit zijn elektrische slagmoersleutels met borstelloze motoren voor professioneel gebruik. Wat zijn de voordelen van het combineren van borstelloze technologie met netvoeding, kunt U hieronder lezen.

Network borstelloze motor

Borstelloze motor betekent zonder koolborstels. Dat is een grote voordeel voor gereedschap, want op deze manier de  verbruikbare deel van de motor is geëlimineerd, dus het wordt onderhoudsvrij. De voordelen zijn praktisch en winstgevend te noemen.
De koolborstelloze motor is licht en compact, waardoor het gereedschap beter beheersbaar is.
Omdat er in een koolborstelloze motor geen wrijving optreedt heeft de motor een hoger toerental en koppel.
De warmte ontwikkeling is minimaal en vindt alleen plaats op de behuizing (stator) van de motor en kan
hierdoor eenvoudig afgevoerd worden.
Koolborstelloze motor heeft geen vonkvorming en stoort
minder op EMC gevoelige circuits.
Slagmoersleutel WR22SE bereikt een maximumkoppel van 620 Nm, met gewicht  van 4,6 kg en een totale lengte van 28 cm. De slagmoersleutel WR25SE met gewicht 7,7kg en totale lengte van 34cm bereik de maximale koppel van 1000Nm. Dus vergeleken met eerdere modellen, WR22SE is  23 mm korter en 0,2 kg lichter dan de WR22SA, en het WR25SE-model is 97 mm korter en 1,3 kg lichter dan de voorganger WH25. Borstelloze motor gemonteerd in de netwerktools heeft nog een voordeel. Het biedt aan de Hitachi-sleutels een constante werking, zelfs in geval van een spanningsdaling.  Hij bewaakt constant de werkomstandigheden en zorgt voor een stabiel koppel. Zelfs tijdens langdurig gebruik bij het werken met de verlengsnoer. Hitachi elektrische slagsleutels zijn ook compatibel met stroomgeneratoren dankzij het originele ontwerp van de Hitachi-omvormer. Dit maakt het zeker gemakkelijk om met deze machines ter plaatse te werken, waar u vaak verlengkabels of extra voedingen gebruikt, zoals stroomgeneratoren.

 

 

 

Voor welk werk?

Deze gereedschappen zijn ontworpen voor professionele toepassingen die een hoog koppel vereisen. Ze maken de volgende taken mogelijk: vastdraaien van vrachtwagenwielen, aanhalen van stalen brugbouten, inspectie van spoorbanen, onderhoud van bouwmachines en uitrusting of installatie van grote houten constructies. Wat betreft de technische parameters  heeft de WR22SE slagmoersleutel een 800 W motor en een maximumkoppel van 620 Nm. Het is beste om  te werken samen met standaard M14-M24 bouten en met hoge sterkte bouten M16-M22. De gereedschapsopname is ¾”. De WR25SE slagmoersleutel bereikt een maximumkoppel van 1000 Nm met vermogen van 900W. Het is geschikt voor gebruik met standaard bouten M22-M30 en bouten M22-M24 met hoge sterkte. Gereedschapsopname is 1 ".

 

 

Bekijk ook: Krachtdoppen op www.rotopino.nl

 

Sleutels constructie

Wat betreft de constructie van Hitachi slagmoersleutels, is het vermeldenswaard het ontwerp van de interne dubbele isolatie van de behuizing, die bestaat uit duurzame aluminium gietstukken en een kunststof inwendig statorhuis. De behuizing is stijver, wat de duurzaamheid van de motor verhoogt. In andere oplossingen kunnen worden genoemd: een drijfwerkhuis, een achterste behuizingdeksel de handgreep met SoftGrip, een nieuwe schakkelaar rotatierichting. De laatste oplossing, een hanger, wordt alleen in de WR25SE gevonden.

 

 

Samenvatting

  • borstelloze elektromotor in Hitachi-sleutels - constante spanningsprestaties, ook tijdens spanningsdaling, mogelijkheid om met verlengsnoeren en generatoren te werken;
  • WR22SE en WR25SE - hoge gereedschapskracht gecombineerd met kleinere afmetingen en lichtere constructie;
  • Slagmoersleutel WR22SE - vermogen: 800W, aanhaalmoment: 620Nm, gewicht: 4,6kg, totale lengte: 280mm;
  • Slagmoersleutel WR25SE - vermogen: 900 W, aanhaalkoppel: 1000 Nm, gewicht: 7,7 kg, totale lengte: 340 mm.Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden