De Hitachi onderneming staat bekend om zijn hoogwaardige produkten. In het aanbod van deze producent vind u haakse slijpers van een hoge kwaliteit die effectief slijpt, snijdt, polijst en poetst.

Haakse slijper Hitachi G13SS (perfekte prijs-kwaliteit verhouding)

De haakse slijper Hitachi G13SS is een krachtige werktuig, die wordt gekenmerkt door een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Het biedt een aantal innovatieve technologieën, zoals een overbelastingbeveiliging van de motor efficiënt, klein tandwielhuis, ergonomische behuizing, goede grip op het apparaat en de koolborstels die een lange levensduur garanderen. De technische gegevens zijn ook belangrijk om te weten van de haakse slijper Hitachi G13SS: vermogen: 580 W onbelast toerental: 11.000 rpm, spindel: M14 gewicht: 1,4 kg. In de levering zit een nokkensleutel, zijhandgreep en beschermkap.

Haakse slijper Hitachi G23SEY UVP (hoog vermogen)

De haakse slijper Hitachi G23SEY EIA is een krachtige machine. Het beschikt over high-performance motor met wikkelingsisolatie, kleine tandwielkast voor eenvoudige bediening van het apparaat, asvergrendeling voor het eenvoudig wisselen van schijf, koolborstels met een lange levensduur, labyrint koelsysteem, UVP trillingsdemping en 3x verstelbare zijhandgreep. Als het gaat om technische details, deze zien er als volgt uit: Vermogen: 2600 W uitgangsvermogen: 4600 W, onbelast toerental: 6600 rpm schijfdiameter: 230 mm spindel schroefdraad: M14, trillingsniveau: 4.1 m/s2 geluidsniveau: 89 dB, gewicht: 5.1 kg. Meegeleverde wordt: nokkensleutel, zijhandgreep en beschermkap.

Haakse slijper Hitachi G23MRU (voor het zwaarste werk)

De haakse slijper Hitachi G23MRU wordt bij het zwaarste werk ingezet. Het is uitgerust met overbelastingbeveiligde motor met soft start, kleine tandwielkast voor eenvoudige bediening van het apparaat, koolborstels met een lange levensduur, asvergrendeling voor het eenvoudig wisselen van schijven, aluminium behuizing voor warmteafvoer, labyrint koelsysteem, bescherming tegen stof en 3-voudig verstelbare zijhandgreep. Een belangrijke rol zijn ook de specificaties van de haakse slijper Hitachi G23MRU: vermogen: 2500 W, stationair toerental: 6600 rpm, schijfdiameter: 230 mm, spindel: M14 gewicht: 5.4 kg. Bij het apparaat, krijg je een nokkensleutel, zijhandgreep en beschermkap.Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden