We willen U informeren dat vanaf 1 juni 2018 Hitachi Koki Co., Ltd. haar bedrijfsnaam zal veranderen in Koki Holdings Co. wat de introductie inhoudt van een volledig gewijzigde lijn van elektrisch gereedschap onder de naam HiKOKI, dat tot nu toe HITACHI en Hitachi Koki werd genoemd. De nieuwe elektrische gereedschapslijn wordt gelanceerd op 1 oktober 2018.

Details van de bepalingen

De naamsverandering weerspiegelt de nieuwe en ambitieuze strategie van internationale groei, die erop is gericht de wereldwijde ontwikkeling van Hitachi in bijna 100 landen over de hele wereld te garanderen. De naamswijziging van Hitachi Koki Co., Ltd. in Koki Holdings Co.omvat ook de oprichting van een dochteronderneming genaamd Koki Holdings Europe GmbH gevestigd in Duitsland in de buitenwijken van Düsserldorf, die verantwoordelijk is voor de implementatie van de strategie op de Europese markt.

Het Europees Hoofdkantoor zal dienen om de activiteiten van de moedermaatschappij in Europa te ondersteunen, met als ultieme doel dichter bij de klanten te komen om en in staat te zijn snellere beslissingen te kunnen nemen met betrekking tot hun wensen en behoeften.

HiKOKI-merk is opgericht om de drie kerncompetenties van het bedrijf te verbeelden, samen met de innovatieve technologieën die leiden tot producten met superieure prestaties, de betrouwbaarheid van haar producten en diensten, ondersteund door een 70 jarig bedrijfsgeschiedenis en het potentieel van nieuwe groei vertegenwoordigd met KKR als dynamische partner.

 

 

 

Om de merknaam HiKOKI goed uit te kunnen spreken, gebruikt de nieuwe merknaam een ​​kleine letter "i" in zijn eerste lettergreep en bevat het een impliciet cijfer "1"; onze inzet om onze klanten Nr.1 producten te leveren, en het doel is om Nr. 1 marktleider van de wereld te worden.
De nieuwe bedrijfsnaam, Koki Holdings Co., Ltd., is gekozen met als gedachte om verbondenheid te houden met onze huidige bedrijfsnaam, terwijl het tegelijkertijd ook de verschillende merken over de gehele wereld weerspiegelt en het versnelt de mogelijkheden tot investeringen in acquisitie en uitbreiding van het globale netwerk.

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden