De muggen maken niet alleen volwassenen maar ook kinderen het leven moeilijk. Een effectieve insectenwerend middel voor de jongste kan voorkomen dat ze gaan krabben of bijten. Op de markt kunt u een heleboel mugafweermiddelen vinden, maar je moet voorzichtig zijn bij het kiezen en rekening houden met alle aspecten. Doeltreffende middelen met de beste werking voor de bescherming van je kind vind je bij het merk Bros.

Muggenbeschermingsmiddel van Bros (creme 50 ml)

Wilt u uw kinderen helpen de zomeravonden stil en rustig door te brengen? Dan pak je de muggenbestrijder van bros(Emultion 50 ml). Dit middel heeft een afschrikkende werking en bestrijdt ongewenste insecten. Het irriteert niet en is geschikt voor kinderen vanaf het eerste levensjaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muggenbeschermingsmiddel van Bros (schuim 90 ml)

Het muggenbeschermingsmiddel roept bij iedere kleuter een glimlach op het gezicht, als het in de vorm van schuim verkocht word, en ook nog aangenaam ruikt. Het garandeert bescherming tegen insecten zonder de huid te irriteren. Het bevat ook D-panthenol, die de huid bevochtigt en verstevigt. Wat nog belangrijker is het feit dat dit product geschikt is voor kinderen en zelfs geschikt voor kinderen vanaf 1 een jaar. Het effect is ongeveer 6 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muggen- en wespenbeschermingsmiddel Bros (Spray 90 ml)

Het volgende insecten bestrijdingsmiddel dat zowel muggen als wespen bestrijdt, is het muggen- en wespenbeschermingsmiddel Bros (spray 90 ml). Het middel versproeit zeer eenvoudig en is makkelijk in gebruik. En een groot voordeel is , het laat geen vlekken na in de kleding. Het middel irriteert ook de huid niet, het droogt zeer snel en de werking is ongeveer 4 uur. Net zoals het vorige middel, is dit ook geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

 

 

 

 

 

 

 

Zorg voor een ontspannen vakantie voor u en uw kinderen, zonder beten van muggen en wespen en koop een insectenwerend middel!

 

 

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden