De bovenfrees GOF 1250 LCE Professional is een precisie-frees. Onze tester, heeft deze machine getest en geëvalueerd naar functionaliteit, design en de werkkwaliteit. Kijk of de router voldoet aan uw verwachtingen.

Construtie:

We beginnen met de constructiebouw van de bovenfrees. Het eerste ding dat opvalt, is het ontwerp. De frees GOF 1250 LCE Professional verschilt van de conventionele routers. De behuizing kan met 45 graden gedraaid worden. Deze positie verbetert het zicht op het werkstuk en garandeert maximale precisie.

Bekijk ook:

Welke bovenfrees moet ik kopen? De beste 5 bovenfrezen voor de amateur.


Functionaliteit:

De bovenfrees beschikt over een freesdiepte fijnafstelling. De diepte kan nauwkeurig worden ingesteld, met een diepteinstelling van 0,05 mm precies. Met deze tool kan men ook voor-frezen en afwerking-frezen. Men kan ook de spindel aanpassen. Invloed op de nauwkeurigheid van het werk is ook het gebruik van een geleiderail. De bovenfrees is ook met een Kopieerhulsadapter uitgerust.

Werkcomfort:

Van invloed op het werkcomfort zijn ook de volgende punten. De bovenfrees is ook voorzien van stofafzuiging, zachte aanloop, handgrepen, en goede kabellengte. De stofafzuiging zorgt voor een schone werkplek en voor een goed zicht op het werkstuk.Dit elektrisch gereedschap de GOF 1250 LCE heeft een lange kabel van 3m en garandeert een goede bewegingsvrijheid. Andere voordelen zijn onder meer de LED-verlichting op het werkvlak en transparante schuifplaat - dit is voor precieze toepassing zeer belangrijk. Door middel van een nieuwe gepatenteerde as met parkeerstand is eenvoudig en snel wisselen van de frees mogelijk.

Bovenfrees GOF 1250 LCE Professional - Samenvatting:

Geschikt voor professionals
Geïntegreerde stofafzuiging
Innovatief design
Soft start
Eenvoudige installatie van de geleiding
LED-verlichting

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden