Dankzij de Dremel 200 Series, kunt u zelfstandig van een bloempot een terracotta lamp maken, waarmee je je tuin kan versieren.

Kopen in Rotopino.nl
Graveerpen Engraver Dremel F0130290JM
IN STOCK
3 st.
VERZENDING
LEVERING
6 dagen
36 incl. 21% BTW = € 6,25

Voordat u begint te werken:
Het is de moeite waard te weten dat terracotta waarvan uw lamp wordt vervaardigd, een materiaal is die wordt gekenmerkt door een hoge duurzaamheid. Om een prachtig effect te krijgen, moet u plat en strak snijden. Het is niet aan te raden om te veel kracht te gebruiken, want dat kan leiden tot breuk van het materiaal. De tools die je nodig hebt in deze taak zijn een Dremel 200 Series, een Dremel tegelsnijder, siliciumcarbide slijpsteen, terra cotta bloempotten met een diameter van 6'', terracotta bodem met een diameter van 8'', kaars, potlood of pen, stofmasker en een veiligheidsbril.


 

 

 

 

 

 

De eerste stap:

Als eerste teken je op de bloempot een willekeurig patroon. Het beste is om de bloempot om te keren en te werken op deze manier. Vergeet niet dat de lamp op zijn kop wordt gezet!


 

 

 

 

 

 

 

De tweede stap:

Pak de Dremel ® 200-serie tegelsnijder en doe de eerste snede onder een hoek van 45°. Als u de bloemp uitsnijdt, ga door tot alles is gedaan, zet de 90° frees erin en werk alles netjes af met deze frees.

 

 

 

 

 

 

 

De derde stap:

De kanten netjes afvlakken

De volgende taak is het effenen van de randen, die niet kan worden uitgevoerd zonder siliciumcarbide slijpsteen. Dankzij deze activiteit, wordt de snijlijn netjes, glad en nauwkeurig. Wanneer u klaar bent met het afvlakken, zet de kaars op een terracotta bord en zet de afgewerkte bloempot erop. Natuurlijk, op zijn kop.

 

 

 

 

 

 

 

 

De lamp zal origineel zijn en ontworpen door uzelf. Het ontwerp is aangenaam om naar te kijken en zal een aangenaam gevoel geven. Zonder twijfel zullen de buren je lamp bewonderen.Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden