Decoraties van pompoenen zijn de meest populaire manier van het versieren van huizen en appartementen in het najaar. Het maken van een pompoen op Halloween is ongelooflijk leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Met onderstaande instructies stap voor stap laten we zien wat moet je doen om grote pompoen maken voor Halloween.

Heb je nodig:

  • Multifunctionele tool, bijv.  Dremel 200 Series, Dremel 4200
  • Verschillende pompoenen
  • Kaarsen

Stap 1

 

Met behulp van het potlood teken uw ontwerp op de pompoen. Druk in het begin slechts lichtjes tot u tevreden bent met het ontwerp en trek daarna de lijnen over om ze duidelijk te markeren.

 

 

Stap 2

 

Maak gebruik van de Dremel 300 Series en het accessoire hogesnelheidsfrees 193 om een uitsnijding aan de bovenzijde van de pompoen te maken in de vorm van een deksel. Leg de pompoen terzijde. Verwijder met een lepel de zaden en een deel van het vruchtvlees van de pompoen; let op dat er geen gat in de schil komt.

 

 

 

Stap 3

 

Met behulp van Dremel 300 Series en het accessoire hogesnelheidsfrees 193 snij voorzichtig de vormen uit. Werk in de hoeken en bochten extra nauwkeurig voor een fraaie afwerking.

 

 

Stap 4

 

Als laatste, plaats een kaars of nachtlampje in de pompoen, laat deze branden en bewonder het effect.

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden