Als schoonmaakklusjes een nachtmerrie voor u zijn, weten wij hoe we dit probleem kunnen verhelpen. Het probleem is zeer eenvoudig op te lossen. Koop eenvoudig een hogedrukreiniger van Bosch en het handhaven van hygiëne in de woning en de tuin zal geen probleem (nachtmerrie) meer zijn. Bosch hogedrukreinigers vereisen weinig inspanning van de gebruiker, terwijl het schoonmaken een grote voldoening geeft van het werk. Het is een uitstekende oplossing voor het probleem van vuile terrassen en dakgoten. Elk model werd gemaakt op basis van individuele problemen, rekening houdend met de specifieke behoeften van de klanten: Bosch hogedrukreiniger AQT 33-10 voldoet aan de standaardwerken voor basisreinigingsklussen , hogedrukreiniger AQT-35-12 voor vele toepassingen geschikt - voor meer flexibiliteit, Hogedrukreiniger 37-13 AQT levert hoge reinigingsprestaties - geschikt voor het zware werk.

Bosch AQT 33-10 bosch hogedrukreiniger, voor standaard reinigingswerk

33-10 AQT is een hogedrukreiniger die standaard schoonmaakwerk zal vergemakkelijken. De grootste voordelen zijn het lichte gewicht en compactheid. De hogedrukreiniger is zeer makkelijk te gebruiken, vereist geen installatie van extra hulpmiddelen, voor efficiënt werk heeft het  een vaste lans met -vlakstraalmondstuk. Het apparaat is uitgerust met een schakelaar geplaatst in de behuizing, die een effectieve bescherming tegen beschadiging biedt. Vervuild water wordt gemakkelijk gefilterd met behulp van een transparant filter. Eenvoudig en snel te bedienen dankzij de snelkoppelingen en ingebouwde accessoireshouder. Een breed scala aan accessoires maakt de hogedrukreiniger 33-10 AQT is een multifunctionele machine.


AQT-35-12 Bosch hogedrukreiniger, voor vele toepassingen - flexibel reinigingswerk

AQT-35-12 hogedrukrieniger met Plug-and-go-systeem maakt onmiddellijk werken direct mogelijk na het uitpakken. Hogedrukreiniger AQT-35-12 is zeer innovatief en de inventaris zit de nozzles 3 in 1, waardoor het werk nog makkelijker wordt. Het product kan gemakkelijk worden verplaatst, omdat het beschikt over robuuste wielen en een makkelijk inklapbaar handvat heeft, die opslag vereenvoudigt. De hogedrukreiniger AQT-35-12 heeft een bijzondere kracht en is gemakkelijk te bedienen. Is ideaal voor het reinigen van grote oppervlakten, terrassen of objecten van ongebruikelijke vorm, bv. een fiets of motor.


AQT 37-13 Bsch hogedrukreiniger, voor hoge prestatie reiniging - zwaarste reinigingswerkzaamheden

37-13 AQT hogedrukreiniger is een machine die uitblinkt in schoonmaakwerkzaamheden, vooral in de tuin. Het heeft een zeer rijke uitrusting, voor diverse uitdagende reinigingswerkzaamheden buiten . Deze hogedrukreiniger is ook makkelijk in gebruik en opslag. De hogedrukreiniger is mobiel dankzij de stevig gemonteerde wielen en het opvouwen van het handvat gaat ook gemakkelijk. Het is een instrument dat in staat is om de meest veeleisende gebruikers volledig aan hun eis te laten voldoen. Het omvangrijke assortiment accessoires bevat ook een 3-in-1 spuitmond, die een nog grondiger reiniging garandeert. En een 90°-spuitlans voor bijvoorbeeld reinigen van dakgoten of autovelgen.


Samenvatting

Bosch hogedrukreinigers AQT zijn een ideale oplossing voor de problemen met het werk buiten. De producten hebben uitgebreide accessoires, waardoor ze multifunctioneel gereedschap zijn. Dankzij de beweegbare sproeikoppen gaan ze effectief om met het schoonmaken van goten en andere moeilijk bereikbare plaatsen. AQT machines zorgen voor comfort en maakt het werk veel gemakkelijker. Dankzij de hoogte, hoeft men niet meer te buigen of een ladder gebruiken voor het schoonmaken en verwijderen van het hoger of lager gelegen stof of vuil. Bosch zorgt ervoor dat het werken in de tuin een puur genot gaat worden. Deze hogedrukreinigers zijn voorzien met een intelligente technologie die zorgt voor minder gebruik van energie. De constructie en de snelle en eenvoudige installatie zijn andere sterke punten van AQT producten. 

Als u de robuustheid, prestaties, en de zorg voor elk detail waardeert, zul je zeker niet teleurgesteld worden bij de aanschaf van een AQT hogedrukreiniger.Als u behoefte aan een eenvoudige machine voor het reinigen, raden we de hogedrukreiniger Bosch AQT 33-10. AQT 35-12 aan. Bosch hogedrukreinigers hebben een praktisch model met innovatieve functies en rijk aan accessoires en hebben een grotere flexibiliteit. Hogedrukreiniger Bosch AQT 37-13 bied hoge prestaties - is ontworpen om de moeilijkste vlekken en vervuilste plekken en oppervlakten te reinigen, bijvoorbeeld smeermiddelen, oliën, het reinigen van grote auto's, caravans, enz.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden