Het Greenworks-merk staat niet alleen bekend om zijn brede assortiment aan apparatuur voor gazons, bomen en struiken. Het aanbod omvat ook apparatuur waarmee we tuinmeubilair, terrassen, auto's, fietsen en vele andere objecten in onze omgeving kunnen verzorgen. De Greenworks hogedrukreinigers, zowel in batterij- als netwerkversie, slagen voor het examen voor het reinigen van verschillende soorten oppervlakken.

Kopen in Rotopino.nl
Hogedrukreiniger Greenworks GDC40
IN STOCK
2 st.
VERZENDING
LEVERING
6 dagen
177 incl. 21% BTW = € 30,72

Welk hogedrukreiniger kiezen?

Je zou veel kunnen praten over de functies van hogedrukreinigers. Bovendien zijn het zeer veelzijdige apparaten waarmee we effectief orde kunnen scheppen in de omgeving van ons huis, en we zullen onze tuingereedschap schoon houden. Hogedrukreiniging is een veel efficiëntere manier om verschillende soorten oppervlakken te reinigen dan met een traditionele tuinslang, en in het geval van apparaten met de functie van zuigwater uit tanks heeft het ook een ecologisch aspect. Wanneer we besluiten om een hogedrukreiniger te kiezen, moeten we ons de fundamentele vraag stellen, waar hebben we die voor nodig? Het merk Greenworks biedt verschillende modellen, die verschillen in het type vermogen, kracht en druk, zodat iedereen een model kan vinden dat het beste aan zijn verwachtingen voldoet.

 

Volledige mobiliteit dankzij de batterijvoeding

Wanneer we kiezen voor een accu hogedrukreiniger, is het belangrijkste argument waarvoor we kiezen de mobiliteit. Dankzij de voeding van de batterij kunnen we deze vrijwel overal gebruiken. Met zijn hulp kunnen we tuingereedschap na het werk effectief reinigen, de auto spoelen of de fiets schoonmaken voordat hij terugkeert van de excursie. De merkportfolio van Greenworks omvat twee modellen op batterijen werkende drukreingiers, die in wezen alleen verschillen met de spanning van de voedingsbatterijen.

 

Het GDC40-model wordt aangedreven door een 40V-batterij, terwijl de GDC60 deel uitmaakt van de Greenworks 60V-batterijtoolgroep. Het apparaat bestaat uit twee delen: een watertank van 20 liter en een voedingspomp. De machine is licht en compact. Het uiterlijk lijkt op een rechthoekige emmer met een handige handgreep.

 

De hogedrukreiniger GDC40  reinigen vuil met water bij een druk van 70 bar. Dankzij de zuigpomp kan het apparaat water rechtstreeks uit de tank of uit een andere bron halen, bijv. Uit een regenwatercontainer of een meer, waar we onze vrije tijd doorbrengen. Het enige wat u hoeft te doen is de tank te verwijderen, het ene uiteinde van de tuinslang aan de machine vastmaken met een snel loskoppelen en het andere uiteinde in elke container met water plaatsen. Na het indrukken van de drukpistooltrekker, schakelt de pomp automatisch in en begint dan water in te zuigen om het te verspreiden.

 

Hoog vermogen - hogere druk - meer efficiëntie

Het is algemeen bekend dat het Amerikaanse merk Greenworks haar aandacht vooral vestigt op batterijapparatuur. n het geval van hogedrukreinigers besloot ze echter een uitzondering te maken, waardoor de apparaten veel meer kracht konden krijgen, nodig om hardnekkig vuil op verschillende oppervlakken te verwijderen. Hogedrukreinigers Greenworks met netvoeding is een voorstel voor mensen die krachtigere oplossingen nodig hebben.

 

 

Lichte en krachtige hogedrukreiniger G30

G30-hogedrukreiniger is een lichtgewicht en compacte machine met een 1500 W-motor.  Een geweldig hulpmiddel om uw tuin opgeruimd te houden of op een middelgroot perceel. Het apparaat is gemakkelijk te vervoeren en op te slaan en om te gaan met hardnekkig vuil. Dit komt door de waterdruk van 120 bar en het hoge waterdebiet van 400 liter per uur.

 

 

Borstelloze G70 reiniger

In het licht van de moeilijkste uitdagingen voor het schoonmaken van de omgeving van het huis, heeft het merk Greenworks in het aanbod een hogedrukreiniger geïntroduceerd met een borstelloze 3000 W motor. Het G70-model, omdat we het erover hebben, heeft een waterstroom van 660 liter per uur en een maximale druk van 180 bar. Vanwege dergelijke hoge parameters kan de machine het vuil perfect aan. Een groot voordeel van het apparaat is het multifunctionele 5-in-1-mondstuk, waarmee de druk kan worden gewijzigd afhankelijk van het type oppervlak dat wordt gereinigd. . Het mondstuk heeft een modus die geschikt is voor het reinigen van beton, houten en glazen oppervlakken en carrosserieën, evenals een waterstraal voor het voorzichtig begieten van planten.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden