De tijd waarin jouw hond zich moest bukken om te eten, is voorbij: met de stoel-voerbak doet u iets goeds voor uw hond! Met deze mooie voerbak voor je trouwe viervoeter maak je een echte plezier voor hem. Bij dit voerstation met flair hoeft u uw trouwe viervoeter niet twee keer te vragen. De in de stoel geïntegreerde voerbak kunt u met een beetje handigheid heel gemakkelijk zelf maken. Maak een echte design-lekkernij voor vrouwtje en baasje en doe iets goeds voor uw viervoeter. De tijd dat waarin jouw hondje zich moest bukken om te eten kan met deze voorbij zijn.

Kopen in Rotopino.nl
Decoupeerzaag Bosch PST 18 LI
IN STOCK
3 st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
168 incl. 21% BTW = € 29,16
Accu decoupeerzaag Bosch PST 18 LI
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
112,49 incl. 21% BTW = € 19,52

Benodigde materialen:

  • stoelen (zithoogte aangepast aan de rughoogte van de hond)
  • voerbakken (met uitstekende rand)
  • botsjabloon
  • plakfolie

Hulpmiddelen:

  • potlood
  • tapijtmes
  • kwast

Benodigde elektrische gereedschappen:

 

1. Gaten zagen

 

Eerst moet de diameter van de voerbak onder de rand op en teken gemeten worden, daarna een dienovereenkomstig grote cirkel midden op het zitvlak van de stoel. Vervolgens zaagt u de cirkel langs de lijn uit. U krijgt een zuiver gat met de accumultizaag PST 10,8 LI. Herhaal de stappen met de andere stoel.

 

2. Versiering uitknippen

 

 

Om ervoor te zorgen dat de rugleuning later wordt versierd door een perfect hondenbot, drukt u de sjabloon af en knipt u deze uit. Breng de omtrek van het bot met een potlood over op de plakfolie en knip deze langs de vorm uit.

 

3. Versiereng aanbrengen

 

 

Vervolgens brengt u de plakfolie op de gewenste plek op de rugleuning van de stoel aan.

 

4. Voerbak een persoonlijke tintje geven

 


 

Kleur daarna de opgeplakte botvorm met een kwast en schoolbordlak in. 

Belangrijk: Laat de lak goed drogen, zodat er geen rafelige randen ontstaan! Daarna trekt u de folie eraf en zet u een tekst naar wens op het zwarte vlak, bijvoorbeeld „Eten“ en „Drinken“of de naam van je hond. Plaats ten slotte de hondenbak in het uitgezaagde gat, vul deze met het lievelingskostje en eten wordt genieten. 

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden