Fruitschaal en snijplank in één

Beoordeling: 4,7/5
Fruit hoort in de meesten gevallen niet in de koelkast thuis. Maar waar laat je het dan? Onze DIY-fruitschaal voor jouw eettafel is niet alleen een blikvanger, maar ook bijzonder praktisch: in slechts enkele seconden kun je hem ingeklapt als snijplank gebruiken. En het mooiste is: je hebt hem in enkele stappen zelf in elkaar gezet.

Draaiplateau - met dit plateau geniet iedereen van het eten op tafel

Mag ik de kaas? Kun je me de olijven aangeven? Wie graag uitgebreid met vrienden tafelt, is maar al te bekend met dit soort verzoekjes. Wij hebben de ideale oplossing: een houten draaitableau waarmee iedereen gemakkelijk bij het eten kan. We laten je zien hoe je het tableau in slechts enkele stappen zelf kunt bouwen.

Een nieuwe generatie AEG-decoupeerzaag

Moderne oplossingen geïntroduceerd door het AEG-merk voor hun draadloze gereedschappen zijn constant indrukwekkend door hun kracht, kwaliteit en duurzaamheid. Met het oog op professionals die dagelijks met hout werken, vooral diegenen die veel aandacht besteden aan precisie en efficiëntie van het werk, introduceerde het merk AEG een nieuwe brushless decoupeerzaag BST 18BLX op de markt.

Snijden voor beginners - hoe start je met snijden!!!

Beoordeling: 3,5/5
Zijn er dingen in jouw huis die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Misschien wil je gaten maken in een gipsplaat of overweeg je zelf een plantenbak te maken. Welke klus je ook wilt aanpakken, met het snijgereedschap van Dremel wordt het een fluitje van een cent. In onze handige beginnershandleiding voor snijden leren we je de basis. We leggen uit wat het beste gereedschap en de beste hulpstukken zijn voor je project en leren je hoe ze te gebruiken. Je zult zien, je huis is in een mum van tijd opgeknapt.

Hoe maak je een houten fietsenrek?

Beoordeling: 3,8/5
Heeft u een probleem met het parkeren van uw fiets voor het huis omdat er niet genoeg ruimte voor is? Neem het heft in eigen handen en bouw een houten fietsenrek, waardoor je de orde kunt houden en je fietsen kunt beschermen tegen vernietiging. In de uitvoering van deze praktische en esthetische fietsenrek help een ontwerp van Bosch.

Kantenfrees GKF 12V-8 - eerste Bosch kantenfrees aangedreven door een accu

Bosch beidt zijn aanbod van kantefrees machinens uit met GKF 12V-8 gedreven met een accu. De tool is klein van formaat en heeft een ongewone constructie die het draaien vereenvoudigt. De Bosch GKF 12V-8 draadloze freesmachine wordt aanbevolen voor vakmensen die zich bezighouden met, onder andere, montage van keukens, trappen, meubels, ramen installatie.
Pagina 1 Van 1