Bereiding van de originele decoratie de tuin hoeft niet moeilijk te zijn. Een paar planken en de juiste gereedschap zullen uw tuin een nieuwe glans geven. BLACK&DECKER™ vertelt hoe je eenvoudig een houten bloembak kan maken.

Kopen in Rotopino.nl
Schroefboormachine Multievo BlackDecker MT218KB
IN STOCK
8 st.
VERZENDING
LEVERING
9 dagen
160 incl. 21% BTW = € 27,77

 

 

Na de bereiding van de werkplek, selecteert u de juiste planken. Het belangrijkste dat ze sterk en onbeschadig zijn. Planken zagen we met MULTIEVO™, met de cirkelzaaf kop op de aangewezen lengte, en dan na de verandering van de kop voor slijp kop, kunnen we uitlijnen en gladstreken. Alle planken gaan we verven met een handmatige spuitpistool HVLP200 BLACK+DECKER™, die gemakkelijk en snel brengt het verf aan. Gedroogde planken schroeven we aan elkaar vast met behulp van Multievo. De binnenkant van de pot bekleed met zwart tuinieren fleece. 

 

Een interessant idee is om een paar potten te maken en ze te schilderen  in verschillende kleuren. En als u toch kiest om te blijven bij de natuurlijke kleur van het hout, verf ze met  impregnant. De zelfgemaakte potten kan in de tuin gesteld worden, op deze manier de ruimte te animeren. 

 

De  BLACK&DECKER™ gereedschap is  verkrijgbaar in de gereedschap winkels en bouwmarkten in het hele land.  MULTIEVO™met de kop voor schroeven/boren met extra accu (model MT218KB) kost 135euro. 

Met klein kost, kunnen we iets mooi maken, wat iedereen kan bewonderen tijdens visite in onze tuin. 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden