De nieuwe, energiebesparende kruimeldief van Black Decker is een krachtige compacte stofzuiger. Dankzij de moderne technologie is deze licht van gewicht en daardoor zeer efficiënt. U kunt veel makkelijker moeilijk te bereiken plaatsen schoonmaken in tegenstelling tot normale netwerkapparaten. Vooral als het stopcontact te ver weg of de kabel te kort is of de kasten zijn te hoog opgehangen.

Gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig te bedienen, milieuvriendelijk en mooi design - zo zou je de Black Decker Dustbuster kort kunnen omschrijven. Ze worden vooral gekenmerkt door twee keer zo lange werktijd zonder verlies van prestaties en vier keer sneller laden in vergelijking met zijn voorganger. Dankzij de luchtuitlaat is de nieuwe Dustbuster stiller. Op het huis bevinden zich de intuïtief functietoetsen en de blauwe LED batterij-indicator, die knippert wanneer deze wordt geladen en blijft branden als de accu volledig is opgeladen. Alle Dustbuster beschikken over een Cyclonic Action-functie, die langdurige zuigkracht garandeert.

De Flexi snoerloze stofzuiger PD1020L Black Decker Dustbuster is een energiebesparende Dustbuster met ECO Smart technologie - wanneer de machine volledig is opgeladen, wordt er geen stroom meer opgenomen. De Flexi-model beschikt ook over 1,5 m 2-in-1 spleetzuigmond met uitklapbare borstel. Deze essays maken een eenvoudige reiniging van grote oppervlakken, scherpe bochten en tussen de meubels mogelijk. Indien nodig, kunt u de flexibele slang om de stofzuiger wikkelen en bevestigen aan de behuizing. De Flexi-stofzuiger is zeer licht en gemakkelijke en licht in gebruik.

De handstofzuiger Black Decker Pivot PV1820L is een krachtige Dustbuster. Het heeft een zuig-module, die je kan draaien in 8 posities binnen 200°, met deze module is het stofzuigen op de meest moeilijk bereikbare plekken een makkelijke taak geworden. Men kan er gemakkelijk stofvlokken, meel, spijkers en nagels mee opzuigen. Afneembare doorzichtige opvangbak en filters voor eenvoudig, snel en hygienisch schoonmaken.


Bekijk vergelijkbare produkten op Rotopino.nl

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden