Wilt u bijvoorbeeld spaanplaat zagen en je weet niet welk apparaat je daarvoor moet kiezen? We presenteren u de mogelikheden van de invalcirkelzaag GKT 55 GCE Professional van Bosch, die is getest door een deskundige.

Wat is een invalcirkelzaag?

De invalcirkelzaag van Bosch GKT 55 GCE Professional is geschikt voor professioneel gebruik. Tijdens de test werd er spaanplaat gezaagd met deze machine. Het werd gebruikt in combinatie met de geleiderail FSN 1600.Deze combinatie garandeert preciese zaagsnedes.De instelbare snelheid, sterke 1400 watt motor en de Constant Electronic zijn geschikt voor het zagen van verschillende materialen zoals hout, plaatmateriaal, aluminium en acrylglas.


Belangrijkste kenmerken:

Een van de belangrijkste functies van het apparaat zijn de snij-diepte-instelling. De maximale zaagdiepte is 57 mm. De zaagdiepte kan zeer nauwkeurig worden ingesteld. Dit model is ook geschikt voor het frezen. Ook langs- en verstekzagen kan met deze zaag worden uitgevoerd. De machine kan verstekzagen van 0 tot 45°. Deze cirkelzaag heeft ook een aansluiting voor stofafzuiging.


Werkcomfort:

Deze tool onderscheidt zich door zijn compacte ontwerp, waardoor elke gebruiker gegarandeert nauwkeurig en ook comfortabel kan werken. De slanke behuizing maakt het ook mogelijk dichtbij de muur te werken. Andere voordelen zijn de asvergrendeling. Dit zorgt voor een gemakkelijke wissel van het zaagblad.

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden