Vandaag tonen we u opmerkelijke producten van het bedrijf ITAMATI: Veegmachine BT-SW 700, Hakselaar MK-L772, 16 L ruggedragen onkruidsproeier, Elektrische menger/mixer CX-HM1303 en accessoiresset voor de multitool CF3006.

De veegmachine ITAMATI BT-SW 700 wordt gebruikt voor droge oppervlakken, zoals entrees, patio of binnenplaatsen te reinigen. De veegmachine is uitgerust met invoerborstels, die ingesteld kunnen worden. De borstels draaien tegenover gesteld van mekaar, vegen het stof op en wordt overgebracht naar de ruime afvalcontainer. Bovendien heeft die een ergonomische handgreep en robuuste transportwielen . Belangrijk bij de keuze zijn ook de technische gegevens van het apparaat : Werkbreedte: 70 cm, Afvalcontainer: 20l, Oppervlakteprestatie: 2800m³/uur bij 4 km/uur, Afmetingen: 650x600x210 mm, Gewicht: 8,9 kg.

 

 

 

 

Hakselaar ITAMATI MK-L772

De hakselaar Itamati MK-L772 wordt gebruikt voor het hakken van hout en tuinafval. Hij heeft tal van functies, onder meer een ruime afval container voor langdurig gebruik, robuuste wielen voor gemakkelijk transport, bescherming tegen overbelasting en een aanduwblok voor een veilige werking evenals elektromagnetische schakelaar die ongewenst schakelen voorkomt op de machine. Opmerkelijk zijn ook de technische gegevens van het apparaat, dat ontworpen is op de volgende manier: nominaal opgenomen vermogen: 2.800 W, spanning: S1 - 2300 W, stationair toerental: 40 rpm, max. invoerdiameter: 45 mm. standaarduitrusting van de hakselaar: sleutel, handleiding, opvangbak, behuizing, wielen, tas met gereedschap en montage artikelen. 

 

 

 

 

 

Elektrische menger/mixer ITAMATI CX-HM1303
De elektrische menger/mixer Itamati CX-HM1303 is uitgerust met een aan / uit schakelaar en een elektronische snelheidsregeling voor aangepast werken. Ook het vermelden waard is de dubbele functie, poedermaterialen worden gemengd van boven naar beneden, terwijl vloeistoffen van boven naar beneden of parallel aan de stroming worden gemengd. De elektrische mixer is ook bekend om zijn goede eigenschappen, vermogen: 1200 W, onbelast toerental: 300 tot 800 rpm, beschermingsklasse: II.  

 

 

 

 

 

Onkruidsproeier ruggedragen ITAMATI 16 L

De onkruidsproeier Itamati 16 L is geschikt voor bij tuinieren. Het heeft een lans en handige luchtpomp hendel. Het toestel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dus het wordt gekenmerkt door een hoge robuustheid en lange levensduur. Daarnaast biedt het een brede draagriem voor onvermoeibaar werken en een brede opening voor het snel en schoon vullen en lediging van de unit. Ook het vermelden waard zijn de specificaties van het apparaat: tankinhoud: 16 ltr, slanglengte: 1,5 mtr, lans lengte: 65 cm, werkdruk tot 4 bar. 

 

 

 

 

Accessoiresset voor multitool ITAMATI CF3006

De accessoiresset van Itamati is geschikt voor machinale precisie van kleine elementen. Het wordt gebruikt voor het slijpen, frezen en graveren. De set bestaat uit 208 onderdelen in de set vindt u onder meer slijpstenen, freesjes, graveernaalden, slijpschijven, staalborstels, nylon borstels, schuurbanden, schuurstenen, sleutels, klembussen, tube met polijstpasta, boutjes voor de montage van slijpschijven en viltpolijstschijven etc. 

 

 

 

 

 

Maak u zich met ITAMATI produkten op rotopino.nl vertrouwd

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden