Fruitschaal en snijplank in één

Beoordeling: 4,7/5
Fruit hoort in de meesten gevallen niet in de koelkast thuis. Maar waar laat je het dan? Onze DIY-fruitschaal voor jouw eettafel is niet alleen een blikvanger, maar ook bijzonder praktisch: in slechts enkele seconden kun je hem ingeklapt als snijplank gebruiken. En het mooiste is: je hebt hem in enkele stappen zelf in elkaar gezet.

Draaiplateau - met dit plateau geniet iedereen van het eten op tafel

Mag ik de kaas? Kun je me de olijven aangeven? Wie graag uitgebreid met vrienden tafelt, is maar al te bekend met dit soort verzoekjes. Wij hebben de ideale oplossing: een houten draaitableau waarmee iedereen gemakkelijk bij het eten kan. We laten je zien hoe je het tableau in slechts enkele stappen zelf kunt bouwen.

Een leuke speelgoedkist op wieletjes !!!

Met dit verrijdbare speelgoedmeubel tover je een glimlach op het gezicht van je kind. Je kunt er niet alleen allerlei speelgoed in kwijt, maar dankzij het schoolbordje en de puzzeluitsparingen ook de creativiteit van je kleintje mee prikkelen. In elf stappen maak je deze kist en geef je 'm een look die perfect bij de kinderkamer past.

DIEREN SNIJDEN UIT HOUT - DIY project van Dremel

Ben je toe aan iets nieuws op DIY-gebied en wil je leren werken met je houtsnij gereedschap? Met onze stap-voor-stap uitleg snijd je in een mum van tijd je eigen houten speelgoed. We laten je van begin tot eind zien hoe je te werk moet gaan, van het overnemen van het ontwerp tot de afwerking van ruwe randen. Waar wacht je nog op? Lees verder, leer werken met je houtbewerking gereedschap en begin met het maken van handgemaakt speelgoed voor de kleinsten.

Maken van een puzzel

Puzzelen is altijd leuk. En om onze kleintjes wat plezier bezorgen kunnen we op een makkelijke manier iets voor hun maken.

Welke accuboormachine is er te koop tot € 60,-? Een ranking voor de doe het zelver.

Bij de aanschaf van een accu schroefboormachine besteedt men aandacht aan de prijs en de functionaliteit. We hebben een ranking gemaakt van accu boormachines tot €60,- €, die geschikt zijn voor kleine montagewerkzaamheden in en rondom het huis.

Welke slagboormachine is te koop tot 80 €? Een ranglijst voor professionals.

Beoordeling: 4,1/5
Het werk van professionals gaat niet alleen over ervaring en vaardigheden. Het is ook belangrijk om de juiste gereedschappen te kiezen. In onze ranking lijst daarom de top vijf slagboormachines, die geschikt zijn voor professionals.

De meest populaire tools van Dremel - de nieuwe ranglijst

Onze ranglijst bevat de top 5 best verkochte gereedschappen van Dremel. De populairste producten zijn de multifunctionele gereedschappen. Deze omvatten: de Dremel 4000-6 / 128, Dremel 4000, Dremel 4200, Dremel F0138300JC. en in de rangschikking deze keer de graveerset Dremel Hobby F0130290JJ.

Welke bovenfrees moet ik kopen? De beste 5 bovenfrezen voor de amateur.

Beoordeling: 4,1/5
Op de markt zijn er vele modellen van bovenfrezen beschikbaar en te koop. Ze verschillen in prestaties, snelheid, accessoires, enz. Welke is de beste voor mij geschikt? Vertrouw op onze ranglijst en kies de beste voor uw werkzaamheden uit.

Wilt u een accu slagschroevendraaier kopen? De ranglijst van accu slagschroevendraaier van 2015

Beoordeling: 3,6/5
Heeft u besloten om een accu slagschroevendraaier te kopen? Maar bent u niet zeker weet welke te kiezen? Kijk op onze ranglijst.
Pagina 1 Van 2