Bosch beidt zijn aanbod van kantefrees machinens uit met GKF 12V-8 gedreven met een accu. De tool is klein van formaat en heeft een ongewone constructie die het draaien vereenvoudigt. De Bosch GKF 12V-8 draadloze freesmachine wordt aanbevolen voor vakmensen die zich bezighouden met, onder andere, montage van keukens, trappen, meubels, ramen installatie.

Kopen in Rotopino.nl
Kantenfrees Bosch GKF 12V-8
IN STOCK
1 st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
167,49 incl. 21% BTW = € 29,07
Kantenfrees Bosch GKF 12V-8
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
320,49 incl. 21% BTW = € 55,62

Vorm van freesmachine en het werkcomfort

Al op het eerste gezicht is te zien dat de GKF 12V-8 draadloze kantenfrees heeft een innovatieve vorm. Het apparat heeft een uniek ontwerp voor perfecte controle.  De handgreep van de freesmachine is smal en geschikt geprofileerd, zodat deze gemakkelijk vast te houden is bij het frezen van concave of convexe profielen en randen. De plaats van de greep is bedekt met antislipmateriaal zodat de hand stevig op het gereedschap ligt. De GKF 12V-8 is ook lichtgewicht (gewicht zonder een batterij van 1,1 kg), compact (LxBxH: 144x80x252 mm) en goed uitgebalanceerd. De originele vorm , het lage gewicht en het ideale evenwichtspunt zijn geoptimaliseerd voor comfortabel, ergonomisch hanteren.

 


 

Functies en parameters van de freesmachine

De draadloze Bosch-freesmachine wordt aangedreven door een 12 V lithium-ionbatterij die compatibel is met andere Bosch-gereedschappen binnen dezelfde spanningsklasse. Dankzij de draadloze bediening kunt u de tool vrij manoeuvreren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het netsnoer. Bosch GKF 12V-8 is uitgerust met een borstelloze motor die het gereedschap in alle werkomstandigheden een hoog rendement biedt. De tool beschikt ook over functies als een snelle grove diepte-instelling, fijninstelling, een vast te zetten freesdiepte en blokkering van uitgaande as.

 

 

Freesmachine in een nieuwe koffer

Enige tijd geleden introduceerde het merk Bosch nieuwe L-BOXX koffersysteem. En de Bosch GKF 12V-8 snoerloze kantfreesmachine wordt geleverd in de nieuwere versie van de L-BOXX. Wat is er veranderd in koffers? Ze zijn lichter en er is meer ruimte binnenin. De koffer kan ook worden geopend als deze is verbonden met andere L-BOXXen, die opelkaar zijn gestapeld. Als het gaat om compatibiliteit met bestaande koffers, is er niets veranderd - nieuwe en oudere modellen passen bij elkaar.

 

Bekijk ook : kantenfreesmachines op rotopino.nl

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden