Kerst is om de hoek. Tijd om de kerstversiering van de zolder te halen en te gaan bedenken hoe u uw vier wanden het best kunt decoreren voor het feestseizoen. Kerstkransen zijn altijd een goed idee. Deze zien er goed uit op de voordeur en rondom huis. Wij laten u zien hoe u een feestelijke kerstdecoratie kunt maken in korte tijd en in een paar eenvoudige stappen met het juiste gereedschap.

Kopen in Rotopino.nl
Opspandoorn EZ Speedclic, 1 stk. Dremel 2615S402JB
IN STOCK
4 st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
23,50 incl. 21% BTW = € 4,08
Snijschijf voor hout Dremel 2615S544JB
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
38,30 incl. 21% BTW = € 6,65
Lijmpistool 930 hobby Dremel Glue gun 930
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
41 incl. 21% BTW = € 7,12
Houtboren set van 4 Dremel 26150636JA
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
17,70 incl. 21% BTW = € 3,07

Benodigde gereedschap:

Andere benodigheden:

STAP 1

Koop takken die wit zijn gemaakt om een fraai stuk te maken of spuit takken die uzelf heeft verzameld wit. Bundel deze en buig ze voorzichtig in een cirkel. Maak deze dan onopvallend vast op regelmatige afstanden.

STAP 2

Teken een ster op een houten plaat met een driehoek en een potlood. Hoe? Plaats twee gelijkzijdige driehoeken op elkaar. Elk heeft een hoek van 60°. De top van de eerste driehoek wijst naar boven en de bovenliggende wijst naar beneden.

STAP 3

Wanneer het hexagram, zoals deze ster ook wordt genoemd, een succes is, is zagen de volgende stap. Gebruik de Dremel® Multitool en de EZ Speedclic houtzaagschijf SC 544 om het overtollige hout langs de potloodlijn weg te zagen.

STAP 4

Plaats een 6 mm houtboor (636) bit in uw Dremel Multitool, waarbij dankzij het EZ Change quick switch systeem geen sleutel of spangereedschap nodig is. Boor een gat tussen de twee scherpe punten van uw ster. Deze worden later gebruikt om de ster in de krans vast te zetten.

STAP 5

Spuit de ster rood aan beide zijden en laat deze drogen. Schrijf uw kerstgroet, bijvoorbeeld Vrolijk Kerstfeest, op de ster. Trek het lint door het gat dat u heeft geboord en maak deze net lang genoeg om in het midden van de krans te hangen.

STAP 6

Gebruik uw Dremel® lijmpistool en lijmsticks om de laatste decoratieve highlights aan uw krans toe te voegen door een aantal mini kerstballen met regelmatige afstanden vast te lijmen. Wacht tot het hete kunststof is afgekoeld en hang de krans op met de ster in het midden.

 

Gezegend Kerstfeest!

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden