Een toonaangevend bedrijf op het gebied van meetinstrumenten is Leica, deze firma introduceert een noviteit op de markt: Leica Disto D110 Laserafstandsmeter. Dit model is gelegen tussen D2 (binnenkort ingetrokken) en D210. Perfecte oplossing voor professionals.

Leica DISTO™ D110 is de eerste laserafstandsmeter met Bluetooth® Smart-technologie die in je zak kan worden gestoken De handige vorm, pocket clip en eenvoudige functies maken het apparaat ideaal voor degenen die efficiënt een meting willen uitvoeren.

De laser afstandsmeter Leica DISTO ™ D110 met geïntegreerde Bluetooth ® Smart en de nieuwste Leica app DISTO ™ schets, biedt vele mogelijkheden, bij het maken van schetsen, schema's, foto documentatie en metingen met behulp van een smartphone of tablet. De meetresultaten kunnen worden opgeslagen op een smartphone of tablet. Profiteer van de gratis Leica DISTO ™ schets-app, maak documentatie van uw metingen en plattegronden. Werkt makkelijker, sneller en veiliger.

De zakclip met snelle montage, comfortabel en directe toegang tot het apparaat. Fast Distance en oppervlaktemeting verhoging van de productiviteit om het dagelijks werk te vergemakkelijken.  Ideaal voor snelle metingen van afstand en oppervlakte Dankzij de stof en water bescherming, kan de laser afstandsmeter Leica DISTO D110 ook zijn werk doen in de zwaarste werkomstandigheden. Dit zijn maar enkele pluspunten van de vele pluspunten die er zijn.


Voordelen:

  • Nieuwe ergonomische vorm

  • Eenvoudige bediening

  • Betere functionaliteit dankzij Bluetooth® Smart Technologie en Leica DISTO™ sketch-app

  • Snelle afstand- en vlaktemeting

  • Afneembare zakclip voor aangenaam draagcomfort

  • Technologie, kwaliteit en precisie zijn de kenmerken van het merk Leica Geosystems

     

Vergelijkbare produkten van leica te bekijken en te koop in de Shop Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden