Vandaag zullen we de kwaliteit gereedschappen van Topex, Neo en Graphite aan u voorstellen. Het bedrijf Topex biedt tal van gereedschappen voor huis en tuin, Graphite professioneel elektrisch gereedschap en Neo het innovatieve handgereedschap.

 

Koop nu bij Rotopino.nl

Topex - ideaal voor de man die graag met zijn handen werkt
Op rotopino.nl kunt u een uitgebreid assortiment van Topex handgereedschap vinden. U kunt kiezen uit sleutels, hamers, klink- en persgereedschap, scharen, schroevendraaiers, schrapers, beitels, spatels, troffels en nog veel meer. Een groot voordeel is dat de schroevendraaiers en steek/ringsleutels zowel los als in diverse sets worden aangeboden

Neo - Handgereedschap

 In het Neo aanbod vindt u sleutels van alle soorten en maten, onder andere, steek of ringsleutels met zeskant en twaalfkant, diverse soorten tangen, ratels klink- en perstangen, eigenlijk teveel om op te noemen. Ook bijlen zijn in het Neo assortiment aanwezig. Aanbevelingswaard zijn zeker de Neo bankhamers die een essenhouten steel met flens en een inductie geharde kop hebben.

Graphite – profesioneel elektrisch gereedschap

Het bedrijf Graphite beschikt over een groot assortiment gereedschap, zolas: boormachines, slijpmachines, boor/schroefmachines, boorhamers, sloophamers, zagen en menger/mixers. Vermeldenswaard zijn twee modellen. De slgaboormachine 58G715 wordt geleverd voor normaal boren in hout, keramiek, metaal en kunststof - en met slag voor boren in beton en baksteen. Daarnaast biedt het een toerentalregeling voor aangepast werk, schakelaar slot voor continu werk en extra handgreep met volledige aanpassing. De slagboormachine 58G711 echter, is een twee-speed machine, dat wordt gekenmerkt door hoge prestaties, goede grip en een lange levensduur. Net als bij de 58G715 58G711 die een extra handgreep en schakelaar slot voor continu werk.

 

Vergelijkbare producenten in de winkel van Rotopino.nl

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden