GLM 120 C is de eerste Bosch-afstandsmeter met een camera. Met de digitale zoeker kunnen bij toepassingen buitenshuis afstanden tot wel 120 meter worden geviseerd. Optimale helderheid en duurzaamheid worden verschaft door het 2,8” kleurendisplay met veiligheidsscherm. Het apparaat kan worden bediend met behulp van de Measuring Master applicatie. Ideaal om te gebruiken in de renovatie- en bouwsector. Het zal het werk van timmerlieden, ambachtslieden, architecten en elektriciens vergemakkelijken.

Kopen in Rotopino.nl
307 incl. 21% BTW = € 53,28

Camera- en kleurenscherm

De Bosch GLM 120 C laser-afstandsmeter is de eerste Bosch-afstandsmeter met een camera.Met de digitale zoeker kunnen bij toepassingen buitenshuis afstanden tot wel 120 meter worden geviseerd. Optimale helderheid en duurzaamheid worden verschaft door het 2,8” kleurendisplay met veiligheidsscherm. Waarden kunnen snel worden verzameld en gedocumenteerd door de micro-USB-kabelverbinding en de Measuring Master-app. Deze laserafstandsmeter is de ultieme keus voor het meten van lange afstanden, in een complexe omgeving en in situaties met slecht zicht. De camera heeft een resolutie van 5 megapixels, een zoom en geheugen met drie niveaus, waarmee u 50 foto's kunt opslaan met datum en metingen. Het beeld van de camera en de gemaakte metingen zijn zichtbaar op het 2,8-inch kleurendisplay. Het display van de afstandsmeter draait automatisch, net als bij smartphones. Het GLM 120 C-model heeft ook een LCD-module die permanent op het glasfront is aangesloten, zodat het licht niet in de opening tussen de twee elementen kan breken en er geen reflecties kunnen optreden. De GLM 120 C Professional heeft ook een gebruikersvriendelijke interface met een klikwiel voor eenvoudige toegang tot alle functies en een handige help-optie met gedetailleerde afbeeldingen, zodat alle functies gemakkelijk te begrijpen zijn.

 

Bekijk de volledige offerte : Laser meetapparatuur

 

Laser afstandmeter in samenwerking met een telefoon of tablet

Afstandsmeter GLM 120 C heeft een Bluetooth-functie waarmee u metingen kunt overzetten naar deMeasuring Master-app en verder kunt verwerken. De gebruiker kan resultaten delen met collega's, materiaalberekeningen uitvoeren of horizontale projecties maken en wijzigen.

De app moet op uw telefoon of tablet zijn geïnstalleerd. Het is gratis te downloaden vanuit de Apple App Store en Google Play Store. De mogelijkheid om de applicatie op een mobiel apparaat te gebruiken, maakt bediening op afstand van de afstandsmeter mogelijk, zonder het risico van aftrek van de afstandsmeter en zonder de hulp van een andere persoon. Bovendien kunnen de in het geheugen opgeslagen resultaten op de computer worden gelezen nadat de afstandsmeter met een micro-USB-kabel is aangesloten (beschikbare formaten zijn CSV en JPEG).

 

Intuïtieve bediening

De Bosch laser-afstandsmeter heeft een duidelijk leesbaar bedieningspaneel met menu's, waarin tips in de vorm van teksten en animaties staan om de bediening van het apparaat te vergemakkelijken. De GLM 120 C heeft ook een ingebouwde hellingsensor die in 360 graden werkt, die kan worden gebruikt om hoeken te meten of als een digitale waterpas. De afstandsmeter is ook uitgerust met een extra meetknop aan de zijkant, waarmee het gereedschap kan worden in- en uitgeschakeld, en beginnen van het meten, wat garandeert het gemak en de flexibiliteit van de bediening. Het enige dat u hoeft te doen, is de spil uit de achterkant van de afstandsmetersbehuizing te schuiven en deze op de hoek aan te brengen. De spil wordt automatisch gedetecteerd en u hoeft  alleen deze te  bevestigen.

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe