Vandaag presenteren wij u laserafstandsmeter Leica D510 die zich eigen bewezen en erkend heeft in de bouwsector. De Leica laserafstandsmeter D510 is een meetinstrument van de nieuwste generatie, die exacte afmetingen en hoge precisie garandeerd.

Een van de belangrijkste innovaties die wordt gebruikt in de Leica laserafstandsmeters D510 is de 360 ° tilt sensor en de Bluetooth draadloze slimme data-overdracht.

Deze twee functies hebben bijgedragen, dat deze laserafstandsmeter een apparaat is van hoge kwaliteit. Bovendien wordt onderscheidt de meter zich door een moderne Point Finder doelzoeker. Het beeld van de camera wordt direkt op het beeldscherm van de afstandsmeter overgedragen, dus de gebruiker kan het doel nauwkeurig lokaliseren. Dat is een perfecte oplossing bij zonnig weer, als het menselijk oog de rode laserpunt niet meer kan waarnemen. De afstand kom met een tradionele afstandsmeter niet gemeten worden. Na een 4-voudige vergroting, is het gewenste beeld zichtbaar, zelfs in een oogopslag. De laserafstandsmeter D510 is het enige instrument met een digitale zoeker, die u toelaat om een ​​meting in de slechtste weersomstandigheden te doen, bijvoorbeeld in de regen..


De 360° tiltsensor wordt gecombineerd met een digitale zoeker met volledig nieuwe meet-opties. De laser afstandsmeter van de nieuwste generatie maakt verbluffende indirecte metingen mogelijk, bijvoorbeeld bij het bepalen van een gebouw of een boomhoogte of de hoogtemeting van een reflecterende glazen gevel. De Disto D510 berekent de directe hoogte op basis van de gemeten afstand en verticale hoek die met behulp van een neigingssensor vastgelegd wordt. Deze innovatieve methode is veel nauwkeuriger dan de traditionele Pythagorasfunctie en is ook makkelijker te realiseren.

Met de Leica laserafstandsmeters D510 kunt u ook de afstand tot 200 m meten met bijna Zwitserse precisie (+ / -1 mm). Het is opmerkelijk dat deze waarde overeenstemmen met de eisen van ISO 16331-1. De nauwkeurigheid en precisie van de emissierechten van de afstandsmeter D510 worden verder bevestigd met certificaten, en waar Leica trots op mag zijn.

 

 

 

De ontwerpers hebben veel innovaties in de Leica laser afstandsmeter D510 gebruikt, zodat het stofdicht en beschermd is tegen waterstralen. De hoge ondoordringbaarheid van de afstandsmeter werd bereikt door het apparaat te hebben voorzien van maar een paar knoppen op het bedieningspaneel. Bovendien kunnen veelgebruikte functies worden opgeslagen op twee knoppen en snel worden opgeroepen. De DISTO D510 biedt ook gemakkelijke bediening, de ingebouwde help-functie laat u zien hoe u het apparaat moet bedienen.

De Leica Disto D510 Laser afstandmeter is voor binnen als buiten. De meter met de tilt sensor kan ook als elektronische "waterpas" gebruikt worden, hij is geschikt is voor het meten van horizontale of verticale lijnen.


Het meest moderne waarover de Leica Laser-afstandsmeter D510  over beschikt, is zeker de Bleutooth smart die gegevens over draagt. Deze technologie word voor het eerst bij dit apparaat ingezet. De ingenieur hebben daarvoor de Module Bluetooth 4 gebruikt. Met de integreerde Bluetooth Smart kunnen meetgegevens handig en zonder fouten verzonden worden. De Leica D510 kan ook samenwerken met tablets en smartphones met Apple iOS besturingssysteem. De gratis app Leica DISTO schets zorgt voor het opslaan van de plattegrond schetsen in de spreadsheet of een tekstdocument in de iPhone of iPad, alsmede voor het creëren van de digitale documentatie van de metingen door het toepassen van de gemeten waarden op de foto.

 

De Leica laserafstandsmeter D510 is vooral populair bij bouwvakkers, die behoefte hebben om een snelle meting te doen. Het apparaat wordt gekenmerkt door precieze metingen, die tijd en geld besparen.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden