Professionele draadloze gereedschappen ontwikkelen zich zeer dynamisch, wat we onder meer kunnen zien naar het voorbeeld van LiHD accutchnologie ontwikkeld door het merk Metabo. Door aanname draadloze gereedschappen moeten hetzelfde zijn en zelfs beter dan netwerkapparaten. Daarom de producenten zijn opzoek naar oplossingen om deze doel te bereiken. Het merk Metabo biedt LiHD-technologie, waardoor de gebruiker accugereedschappen kan vinden in alle vermogen bereiken van 400 tot 3200W.

Waardoor wordt gekenmerkt de LiHD batterij?

De LiHD Metabo-celtechnologie in combinatie met de nieuwe batterij constructie zorgt ervoor dat de draadloze gereedschappen zijn net zo goed als netwerktools. Met de LiHD technologie zorgt Metabo voor compleet nieuwe accu-toepassingen: langere looptijd, langere levensduur en meer efficiëntie.

Langere looptijd is bereikt door meer actief materiaal in de cellen en gebruik van hoogwaardige materialen zoals zilver en koper.

Meer levensduur en extreme robuustheid betekend optimale bescherming tegen inwendige verontreiniging door complete beschermingslaag en volledig beschermende lak van de elektronica en optimaleafdichting in de dekselconstructie. Rubberen buitenbekleding van de accu-pack zorgt voor veilige en stevige stand en dient ook als stootbescherming. De cellen worden ontzien door een rubberen buffer en dankzij meer bruikbare cellenenergie de batterijen worden minder vaak opgeladen.

Meer prestatie door de nieuwe LiHD-cellentechnologie in combinatie met een nieuw ontwikkelde accu-pack. 3-voudig betere geleidbaarheid door cellenverbinder van een speciale koperlegering. De stroomrails zijn geschikt voor hoge spanning en vergrootte contacten.

 

Bekijk ook: Metabo boor/-schroefmachines op www.rotopino.nl

 

Compatibiliteit en Ultra-M-technologie

Een accu voor alle toepassingen.

Metabo Ultra-M-Technologie staat voor de optimale afstemming en perfecte communicatie tussen machine, accu-pack en lader. Uw voordeel: efficiënt en milieuvriendelijk laden, optimaal energieverbruik en extreem lange levensduur. Hiermee heeft u voor iedere toepassing gegarandeerd de juiste machine en de juiste motor.


  • Optimale motortechnologie voor iedere toepassing
  • Intelligent accu-management – voor maximale prestatie en levensduur
  • Elektronische bewaking van de afzonderlijke cellen (ESCP) – voor extreem lange levensduur van de accu-pack
  • Gepatenteerde »AIR COOLED«-oplaadtechnologie – voor kortere oplaadtijd en langere levensduur
  • Goede investering in een uitwisselbaar, op de toekomst gericht accu-systeem


Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe