Een feeststemming in huis tijdens Kerstdagen, bieden we een idee om nog meer feestelijke sfeer te brengen!

Kopen in Rotopino.nl
Diamantfrees Dremel 26157105JA
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
30 incl. 21% BTW = € 5,21
Lijmpistool 930 hobby Dremel Glue gun 930
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
41 incl. 21% BTW = € 7,12

Benodigde gereedschap:

Andere benodigheden:

STAP 1

Vouw uw zachte doek of handdoek om een zacht kussen te maken en plaats de transparant glazen kerstbal daar op. Neem uw Dremel® 3000 met de flexibele as bevestigd en plaats de diamantschijf graveerpunt 7105 en graveer een reeks grotere en kleinere sneeuwvlokken willekeurig rondom de kerstbal, waarbij u ruimte tussen de figuren laat. U moet echt heel voorzichtig werken en in geen geval op het oppervlak drukken, anders zal de breekbare glazen kerstbal versplinteren. Zorg er voor dat u uw Dremel veiligheidsbril draagt.

STAP 2

Gebruik een 7 mm transparante lijmstick in het twee temperatuurstanden lijmpistool 930 en plaats het in positie op uw Dremel lijmmat. Zet het lijmpistool op de lage stand voordat u het pistool laat opwarmen. Gebruik dan uw Dremel lijmpistool 930 om een fijn sneeuwvlokmotief aan te brengen op de gegraveerde sneeuwvlokken.

STAP 3

Werk snel, zodat de lijm plakkerig blijft, leg uw Dremel lijmpistool 930 veilig op de Dremel lijmmat, houd de kerstbal boven de glazen schaal met glitter, gebruik de lepel om glitters over de kleverige lijm te strooien. Zorg er voor dat het hele motief wordt bedekt in glitter voordat u heel voorzichtig de overtollige glitters er aftikt op het bord.

STAP 4

Laat het Dremel lijmpistool 930 afkoelen en breng dan een zilver glitter lijmstick aan. Breng met uw lijmpistool ingesteld op de lage temperatuur, zilver glitter aan om de gegraveerde en met glitter voorziene motieven nog verder te verfraaien. Gebruik daarbij de foto van het voorbeeld als richtlijn. Hang de kerstbal op wanneer deze klaar is.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden