Het bedrijf Itamati brengt nieuwe producten op de markt. Maak uzelf vertrouwd met beluchtingssandalen, gereedschaptassen, voetpompen, dompelpompen voor vuil water, evenals barbecue en open haard reinigingsmiddelen.

Gazon beluchtingssandalen ITAMATI

De ITAMATI beluchtingssandalen hebben een positieve invloed op de bodem en moedigen hem aan om te groeien . Ze worden vooral gekenmerkt door hun eenvoudige bediening . Het is genoeg om de schoenen aan te trekken en direct te gaan wandelen door de tuin en dus het beluchten van de bodem kan beginnen . De sandaal is ook uitgerust met speciale banden en dus makkelijk aan te trekken. De eigenaar hoeft zich geen zorgen te maken op beschadigingen van de sandaal, de sandalen zijn gemaakt van duurzaam materiaal.

 

 

 

Kachel- en grillreiniger ITAMATI

De open haard en grill reiniger vindt zijn toepassing in het reinigen van grills, open haard glas, heteluchtoven platen, spiesjes, etc. Het wordt gebruikt om hardnekkige verbrand vet. verbrande plekken, steenkoolroet en vuil op glas van de open haard te verwijderen.

 

 

 

 

 

 Dompelpomp voor vuil water ITAMATI TPY001c

De dompelpomp voor vuilwater Itamati TPY001C is bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Deze pomp is niet geschikt voor zwembaden, waarin zich mensen bevinden. Verder wordt deze dompelpomp overal ingezet waar overstromingsgevaar dreigt. Deze dompelpomp wordt ook veel gebruikt voor waterlopen en fonteinen in vijvers. Deze dompelpomp heeft een automatische inschakeling. De dompel pomp kan ook worden gebruikt met vaste leidingen of kunststof buizen.

 

 

 

 

 

Voetpomp ITAMATI T06441

De voetpomp ITAMATI T06441 is uitermate geschikt voor het oppompen van auto- en motorbanden en fietsbanden. Ook op de camping wordt deze pomp veel gebruikt, zoals voor het oppmpen van luchtbedden, waterspeelgoed en luchtmatrassen. De pomp is uitgerust met twee cilinders, manometer, reductieventiel en campingventiel. Ook fijn is het antislip op het voetpedaal die voor nog meer comfort zorgt. Makkelijk op te bergen dankzij de handige klem. De afmetingen zijn ook gering namelijk 240x140 mm en de oppommpslang is 54 cm lang.

 

 

Werktuigtas ITAMATI DA-070

Die werktuigtas ITAMATI DA-070 is voor het bewaren en transporteren van gereedschap en accessoires. Dankzij de extra opbergvakken word hij ook wel een mobiele werkplaats genoemd. Daarnaast is hij voor een eenvoudig transport ook uitgerust met een veilige handgreep voorzien van stevige soft-grip. Ook het vermelden waard is het feit dat de gereedschaptas is gemaakt van duurzaam materiaal dat een lange levensduur garandeert.

 

 

 

Maak u zich met ITAMATI produkten op rotopino.nl vertrouwd

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe