De BitMag magneethouder is een vrij nieuw product op de markt, maar het is er al in geslaagd veel gebruikers van schroevendraaiers aan te spreken. Dit ogenschijnlijk kleine en eenvoudige accessoire bewijst zichzelf in de moeilijkste werkomstandigheden en vergemakkelijkt beslist het werk van professionals. De BitMag houder voor bits, doppen en boren is iets dat in de uitrusting van elke liefhebber van praktische oplossingen zou moeten zitten.

Waarom werd de BitMag houder gecreëerd?

De magnetische bithouder is ontstaan uit de behoefte om het werk gemakkelijker en efficiënter te maken. Het werd uitgevonden door een Zweedse dakwerker, Ulf Nilsson, die op zoek was naar een oplossing om comfortabel te kunnen schroeven of boren, zonder tijd te verspillen aan het zoeken van het juiste bitje dat aan de schroevendraaier was bevestigd. Zo is de BitMag ontstaan - een universele bithouder die kan worden gebruikt met de meeste merken gereedschap op de markt.

 

 


Wat onderscheidt de BitMag houder?

Het BitMag-magazijn kan worden geassocieerd met veelzijdigheid, duurzaamheid en gemak. Het werd uitgevonden door een vakman die dagelijks met gereedschap omging, dus het is vooral een praktisch accessoire dat het werk vergemakkelijkt.

 

Deze compacte en nauwkeurig vervaardigde houder voor bits/boren/doppen wordt rechtstreeks op de schroevendraaier of boormachine bevestigd. Er zijn geen adapters of extra adapters voor nodig. Belangrijk is dat hij wordt geleverd met verschillende montageschroeven, zodat u hem gemakkelijk kunt aanpassen aan uw specifieke schroevendraaiermodel. Het is misschien niet zo duidelijk, maar afhankelijk van het merk kan de bevestiging verschillen, waardoor een schroef van de juiste lengte en dikte nodig is. BitMag heeft dit probleem opgelost en deze slimme gadget zo ontworpen dat hij compatibel is met verschillende bevestigingsschroeven. Bovendien kan de gebruiker zelf kiezen hoe hij het toestel monteert, want naast bevestigingsschroeven bevat de set ook een kleefband. De tape is handig voor schroevendraaiermodellen die geen schroefbevestiging hebben of gewoon wanneer u de houder op een gekozen plaats wilt bevestigen, bijvoorbeeld op de achterwand van de schroevendraaierkop.

Een ander voordeel van de houder is de sterke magneet die bits of andere accessoires op hun plaats houdt. Zelfs als de houder naar beneden is gericht, zal er geen accessoire uit vallen of verloren gaan. Een ander belangrijk kenmerk vanuit het oogpunt van de gebruiker is de gemakkelijke verwisseling van de bits, zelfs met dikke handschoenen en bij temperaturen onder het vriespunt (door het ontwerp van de gaten blijven de bits niet aan de binnenwand kleven, waardoor het minder waarschijnlijk is dat ze aan de houder vastvriezen wanneer bij koud weer wordt gewerkt).

Als de gebruiker besluit met de BitMag te werken, hoeft hij zich ook geen zorgen te maken over het feit of hij alleen korte of lange accessoires kan dragen. Beide accessoires passen in de magnetische houder. Er is geen beperking wat de lengte betreft, hoewel het handiger zal zijn om korte stukjes in het magazijn te bewaren dan langere stukjes die tijdens het werk in de weg zouden kunnen zitten.

 

Waarom een BitMag houder?

In de eerste plaats om de tijd te besparen die nodig is om bits of andere accessoires te verwisselen. Iedereen die lange tijd met een schroevendraaier werkt, weet dat deze eenvoudige taak van het verwisselen van bits veel tijd in beslag neemt. Vooral als het bit of de boor niet bij de hand is. Natuurlijk kunnen er twijfels zijn over het beperkte aantal kamers waarin wij bijvoorbeeld bits kunnen plaatsen. Als we meer dan 5 accessoires willen gebruiken, zullen ze toch ergens in de buurt van de werkbank moeten worden bewaard. Juist. Maar als u ten minste vijf van de meest gebruikte bij de hand hebt, bespaart u toch veel tijd en wordt uw werk comfortabeler en efficiënter. Door te kiezen voor een solide accessoire, zoals de BitMag magnetische houder, hebben we ook de zekerheid dat onze accessoires veilig zijn en niet ergens zoekraken tijdens het werk.

 

 

Welke versies van de BitMag houder zijn beschikbaar?

De BitMag houder is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat we dit accessoire min of meer kunnen afstemmen op de kleur van het gereedschap waarmee we werken. Wat het ontwerp van de houder betreft, kunnen we kiezen uit een composietversie of een metalen versie, waarbij de BitMag metalen houder slechts in één kleur verkrijgbaar is. Wat de elementen betreft waaruit de basiskit bestaat die de gebruiker ontvangt na aankoop van de handgreep, is de samenstelling dezelfde voor de metalen en composietversies. De set bevat onze belangrijkste held - de BitMag houder, 4 bevestigingsschroeven en plakband. De gebruiker krijgt dus een gebruiksklaar product.

 

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden