Zoals u weet, is Makita een wereldleider met meer dan 100 jaar ervaring in de productie en verkoop van elektrisch gereedschap en elektrische gereedschappen met verbranding, pneumatische apparaten en tuingereedschap. Met het oog op het welzijn van het milieu besloot het bedrijf echter om de productie van verbrandingsmotoren stop te zetten en dat zal binnenkort gebeuren!

Makita-verbrandingsapparaten zijn erg populair bij gebruikers vanwege hun duurzaamheid, prestaties en goede beschikbaarheid van verbruiksartikelen. Het bedrijf voert echter al jaren consequent zijn plan van voortdurende verbetering van zijn technologieën uit om de negatieve impact op het milieu te verminderen door de beste materialen te kiezen en stoffen te elimineren die het milieu bedreigen. Binnenkort zal het echter de volgende stap zetten om de productie en het gebruik van verbrandingsmotoren in zijn gereedschappen te beëindigen. Dit zal naar verwachting plaatsvinden in 2022.

 

 

Rekening houdend met het groeiende bewustzijn van wereldwijde milieuproblemen en de toenemende vraag naar draadloze producten, zal Makita zijn batterijsystemen blijven ontwikkelen, wat resulteert in de snelgroeiende serie CXT-, LXT-apparaten en de nieuwste XGT. De reden waarom het merk zijn systemen wil ontwikkelen is ook de constant groeiende vraag van klanten naar accu-apparaten, gaande van machines voor licht werk in huis en tuin, via werkplaats- en constructiegereedschap tot modellen voor industriële toepassingen.

 

 

Makita is buitengewoon trots op zijn resolutie en is verheugd deel uit te maken van een wereldwijde verandering die primair gericht is op het beschermen en herstellen van de natuurlijke omgeving van onze planeet voor toekomstige generaties.

 

 

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe