De firma Bosch heeft in zijn assortiment diverse behulpzame meet- en laserinstrumenten, bijvoorbeeld de laserafstandsmeter PLR 50 en de metaaldetector PMD 7.

 

De instrumenten van Bosch:

De digitale laser-afstandsmeter PLR 50 en de digitale detector PMD 7 vervangen de conventionele metingen. Deze compacte apparaten zijn geschikt voor zowel amateurs als professionals.
Digitale Laser-afstandsmeter PLR 50:


Met dit apparaat kunt u metingen maken tot 50 m. Het is genoeg om het apparaat tegen de wand te houden of op een harde ondergrond te zetten. Er is geen tape nodig - en dat is vaak hinderlijk. Je hoeft niet meer om hulp te vragen om het vast meetlint te houden. Wij kunnen nu elke situatie aan.


Het model PLR 50 maakt het mogelijk rechtstreeks metingen te doen. Je hoeft alleen op de knop te drukken en na een moment verschijnt de meting op het display. Het voordeel is dat het resultaat kan worden opgeslagen op het apparaat. De laser-afstandsmeter van nu wordt gekenmerkt door nauwkeurige metingen. De meetnauwkeurigheid van deze is 3 mm. De laser afstandsmeters zijn nauwkeuriger dan de vorige ultrasone afstandsmeter, die afstanden worden gemeten met behulp van geluidsgolven. Omdat de golven vaak werden gestoord, waren de metingen niet zuiver en daardoor ook onbetrouwbaar.
Digitale metaaldetector PMD 7 Bosch:

 
Deze tool zorgt voor een veilige en betrouwbare locatie van elektrische bedrading en metalen voorwerpen (diepte van de dekking van het staal: 70m, koper: 60mm, stroomvoerende-kabels: 50mm). Het apparaat is ook zeer intuïtief en makkelijk te gebruiken met een eenvoudige bediening met één knop. Het beschikt over auto-kalibratie. De LED - diode met stoplicht systeem toont waar u kunt boren. Zoals met verkeerslichten: Groen LED licht betekent: dat je kunt boren geel LED licht betekent: wordt afgeraden hier te boren en rood LED licht betekent: hier niet boren! 


Het detectie instrument is zeer licht en weegt ongeveer 150 gram. Werken met het gereedschap is erg handig en simpel. De apparatuur werkt en beschikt ook over een hoorbare waarschuwing. Dit stelt u in staat om te bepalen hoe ver een object zich bevindt.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden