Omheind indoor-paasbloembed Minituin voor de stadswoning Verander uw vensterbank voor Pasen in een vrolijk lentebloembed.

Pasen staat voor de deur en overal wordt het groen en staat van alles in bloei - vanaf nu ook op uw vensterbank! Geef oude houtresten een tweede leven en verander deze in enkele stappen in een decoratieve omheining voor uw paasbloembed! Beschilderd in voorjaarskleuren worden narcissen, paaseieren en voorjaarskruiden omheind, die uw vensterbank voor het paasfeest sieren.Met goedkope materialen en het juiste gereedschap geeft u ook als beginner uw raam een lenteachtige uitstraling!

 

Benodigde elektrische gereedschappen:

Hulpmiddelen:

  • Schuurpapier hout
  • Geodriehoek
  • Stift

Benodigde materialen:

 

  • Lat ruw gezaagd (2,4 cm x 4,8 cm x 200 cm)
  • Houtresten diverse houtsoorten (1-2 cm dik)
  • Houtschroeven (4 x 30 mm en 4 x 35 mm)

1. Vensterbank opmeten

 

Met de laserafstandsmeter PLR meet u snel en precies de vensterbank op – daarmee staat met een druk op de knop de lengte voor de lat van de houten omheining vast. Hieraan worden later de afzonderlijke houten delen bevestigd.

 

2. Houtresten markeren

 

Van de houtresten worden de afzonderlijke delen van de omheining gemaakt. Verschillende houtsoorten in een dikte van 10 tot 20 millimeter zorgen voor afwisseling. Hiervoor kunt u van tevoren met een stift en geodriehoek de gewenste vorm op de plankjes aftekenen.

 

3. Componenten op maat zagen

 

Zaag vervolgens met de accumultizaag PST 10,8 LI de vorm van de afzonderlijke componenten. Daarna moet u de zaagranden zorgvuldig schuren.

 

4. Omheining in elkaar schroeven

 

Nu kunt u de afzonderlijke bestanddelen van de omheining met de accuboorhamer Uneo aan de houten lat vastschroeven. Hiervoor gebruikt u het beste houtschroeven met een lengte van 30 millimeter.

 

5. Versieren

 

Ten slotte zet u de voltooide omheining op de vensterbank en laat u bij het inrichten van de minituin op de eigen vensterbank uw creativiteit de vrije loop!

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden