Skil heeft een nieuwe veelzijdige schuurmacine op de markt gebracht de Skil Fxo 6in1. Deze tool biedt meer flexibiliteit op het werk en kan worden gebruikt als een vlakschuurmachine, excenterschuurmachine of een deltaschuurmachine.

De veelzijdige schuurmachine Fox 6in1 is voorzien van een slijpschijf met een diameter van 125 mm, dat wordt gebruikt voor het slijpen en polijsten van platte en convexe oppervlakken.De machine moet ook in staat zijn voor het schuren van grote oppervlakten en een draaibare delta schuurpunt voor het schuren van gebieden die moeilijk toegankelijk zijn. De  schuurstift kan worden vastgezet in 5 posities, afhankelijk van de arbeidsomstandigheden. Er is ook een flexibel hulpstuk die wordt gebruikt voor het schuren van ronde opppervlakten, zoals trapleuningen.De hulpstukken zijn verbonden met een mechanisme dat word verbonden met een inbus-bout. Deze verbinding zorgt voor een duurzame en stabiele verbinding, en voorkomt ookslijtage van de hulpstukken.

Vermogen en de mogelijkhedenRobuuste en krachtige 250W motor zorgt voor een hoge schuur efficiëntie. Het apparaat heeft twee snelheden die maximale controle over het verwijderen van materiaal garanderen. De lagere snelheid is geschikt voor kleine gebieden die de hoogste precisie vereisen. De hoge snelheid is meer geschikt voor grote gebieden. De Multi-schuurmachine van Skil is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen die afschuren met een machine nog nooit gedaan hebben. Werk met het gereedschap is ook makkelijk door schuurschijf rem en die ook het materiall beschermt tegen beschadiging. De gebruikers zijn zeer tevreden over de geïntegreerde stofafzuiging en stofzuiger bevestiging.


Omvangrijke accessoires die bij de levering zitten.In de levering zitten een multi schuurmachine, schuurpapier (rond), schuur schijf (geperforeerd), stoffilter box, roterende deltapunt, slijpschijf (5x), vel schuurpapier (5x) en de handige gereedschapstas.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden