De Multi Volt accu in twee spanningsklassen: 18V en 36V. Deze twee "originaliteiten" van de batterijen laten de gebruiker werken met de gereedschap Hitachi 18V met slide-montage batterij en met de nieuwe gereedschap serie 36V MultiVolt.

Compact ontwerp

Een groot voordeel van de Multi Volt-oplossing is de batterij constructie. De afmetingen en het gewicht zijn vrijwel identiek aan de BSL1850-batterij, zodat de gebruiker die de Mutli Volt-serie kiest, zich geen zorgen hoeft te maken dat de tool minder handig is om mee te werken.  Het comfort van het werk blijft op hetzelfde niveau, maar de prestaties van een tool aangedreven door een Multi Volt-accu nemen aanzienlijk toe. De fabrikant geeft aan dat het gereedschap Multi Volt een vermogen van meer dan 1000W kan bereiken.

 

 

Universele oplossing

Multi Volt-technologie is een universele oplossing, omdat de gebruiker een Multi Volt 18 / 36V-batterij kan monteren voor de nieuwe serie Multi Volt 36V-gereedschappen, evenals voor de reeds lang bestaande 18V-serie gereedschappen die zijn aangepast om te werken met een schuifaccu. En hoe zit het met de batterijcapaciteit met twee spanningen.  Als de batterij is aangesloten op het 18V-gereedschap, is de batterijcapaciteit 5,0Ah, en als u werkt met het 36V-gereedschap, is de batterijcapaciteit 2,5Ah. Automatische spanningsverandering betekent dat we bij onze bestaande tools kunnen aanvullen met nieuwe 36V-gereedschappen en één accu kunnen gebruiken voor een breed scala van apparaten. Het moeten niet vergeten worden een paar verschillende afhankelijkheden: 

  • Accu Multi Volt past bij gereedschap Multi Volt 36V en gereedschap 18V
  • Gereedschappen uit de 36V-serie zijn alleen compatibel met de Multi Volt 36-batterij (batterijen BSL3620 / 3625/3626/3660, BSL18xx en BSL18xx passen niet).
  • Multi Volt-batterij kan worden opgeladen met elke Hitachi-schuiflader die compatibel is met lithium-ionbatterijen
  • Als u bijvoorbeeld de UC18YSL3-oplader gebruikt, is de oplaadtijd ongeveer 32 minuten.

 

Gereedschap van Multi Volt serie

* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe