Tuinwerk is niet alleen harken, maaien, planten of struiken knippen. Het zijn ook veel activiteiten met betrekking tot het tillen, verplaatsen en vervoeren van zware tassen, stenen en andere min of meer handige items. In de meeste gevallen werkt een traditionele kruiwagen in de tuin. Wat moeten we echter doen als we zware stenen of potten met een tuinboom moeten verplaatsen? Worx heeft een oplossing gevonden!

Veelzijdige Aerocart

 

Worx Aerocart is de meest innovatieve kruiwagen op de markt. De mogelijkheid om het onmiddellijk in een kinderwagen te transformeren, evenals in vele andere combinaties, maakt het zeer veelzijdig en elk werk in verband met het vervoeren van verschillende soorten items is sneller en gemakkelijker. Worx Aerocart vervult alle functies van een traditionele kruiwagen, maar onderscheidt zich door het gepatenteerde Turbo Lift-ontwerp, dat bovendien 90 kg viltbelasting meer dan 7 kg maakt, waardoor we zelfs zware items gemakkelijk kunnen vervoeren. Dit komt omdat Aerocart de hefboomwerking maximaliseert door het zwaarste deel van de lading direct boven de wielen te centreren, wat uitstekende stabiliteit, balans biedt en tegelijkertijd het transport vergemakkelijkt. De WORX WG050 tuinwagen is uitgerust met 2 grote wielen, waardoor hij perfect beweegt, zelfs op moeilijk terrein. De wielen hebben volle banden, wat betekent dat het gebruik van een kruiwagen handig is en u zich geen zorgen hoeft te maken dat u de wielen moet oppompen.

 

 

Snelle montage en eenvoudige opslag

 

De kruiwagen wordt in delen geleverd, maar het duurt niet langer dan 5 minuten om te monteren. Monteer gewoon de wielen en het is klaar! De mogelijkheden van Aerocart zijn eindeloos. De set bevat riem voor eenvoudig transport van potten, flessen, grote stenen en een handvat om de tas in te bewaren. Als u niet veel opslagruimte heeft, is de Worx-kruiwagen perfect voor u. U kunt het eenvoudig rechtop opslaan, wat ruimte bespaart. Aan de andere kant is het goed om te onthouden dat dit een 8in1 multifunctionele kinderwagen is die je op 8 verschillende manieren kunt gebruiken.

 

 

Meer dan alleen een kruiwagen

 

Aerocart vervult vele functies dankzij de mogelijkheid om een kruiwagen snel in een kar te transformeren en andersom. Het lijkt erop dat een dergelijke transformatie tijdrovend is, maar in werkelijkheid is dat niet tijdrovend en helemaal niet ingewikkeld Trek gewoon aan de veerknop op elk van de steunpoten en schuif ze naar voren. Er zijn maar liefst 8 mogelijkheden om de Worx-kruiwagen te gebruiken. Hieronder zijn enkele van hen.

 

De kruiwagen heeft een inhoud van 110 liter, ideaal voor het vervoeren van verschillende ladingen in de tuin.

 

 

Trolley is een van de meest unieke kenmerken van Worx Aerocart. Een speciale plank met afmetingen van 22 "x5" kan worden gebruikt om kratten te vervoeren, terrastegels, cementzakken en grote huishoudelijke apparaten te dragen.

 

 

Het schoonmaken van de tuin of het gebied rond het huis kan een moeilijke taak zijn, vooral wanneer we verzamelde bladeren of gras in speciale zakken proberen te plaatsen voor verwijdering. Dankzij de Aerocart-trolley wordt het werk gemakkelijker, omdat de zakken in een speciale houder kunnen worden geplaatst en vervolgens gemakkelijk naar de plaats van verwijdering kunnen worden verplaatst.

 

 

Als er in onze tuin stenen, bloempotten met decoratieve bomen of andere tuindecoraties zijn die moeilijk te verplaatsen zijn, kunnen we een speciaal harnas gebruiken om ze te verplaatsen, dat aan de verlengde armen van de trolly is bevestigd.

 

 

De trolley kan ook worden gebruikt om ronde objecten te vervoeren: waterflessen, vaten of afvalcontainers. Speciale cilindrische clips zijn bevestigd aan de zijkanten van de trolley om het ronde object te beveiligen dat van de ene plaats naar de andere moet worden verplaatst.

 

 

Product kenmerken:

 

  • Perfecte balans dankzij het gepatenteerde ontwerp
  • Draagvermogen tot 140kg en inhoud van 110 liter
  • Ergonomische, rubberen handgrepen verbeteren de grip en het gebruiksgemak
  • De trolley gebruikt volle wielen die niet hoeven te worden opgepompt, bovendien is er geen risico op lekrijden
  • De posities van de handgrepen kunnen onafhankelijk worden aangepast
  • Solide stalen constructie met hoge sterkte en weerstand tegen mechanische schade
  • Dankzij het gepatenteerde Aerocart-ontwerp wint u tot 400% meer hefvermogen in vergelijking met een traditionele kruiwagen

 

 

 

 

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden