NEO specialisten weten dat professionals altijd op zoek zijn naar gereedschap dat gebruikt kan worden in iedere situatie, zelfs de moeilijkste en de meest onvoorspelbare. Gereedschap van NEO is een garantie voor: de hoogste kwaliteit staal, precies op maat, sterk, en ergonomische handgrepen. Bekijk onze NEO gereedschappen in de winkel Rotopino.nl

Sleutels

Goede sleutels zijn een absolute must voor elke werkplaats. Het rijke scala van Neo sleutels omvat: sleutels voor buizen, momentsleutels, ratels, steeksleutels, ringsleutels, combinatie moersleutels, inbussleutels en vele anderen soorten. Neo sleutels zijn een innovatieve oplossing als gevolg van de combinatie van kracht en precisie. De krachtige constructie komt door het ontwerp en de materialen waaruit ze gemaakt zijn - Neo gereedschap is kwaliteit van het hoogste niveau.

Bekijk het aanbod

Naar boven


Vijlen

Vijlen van Neo voldoen aan de hoogste eisen van de gebruikers - gemaakt van hoogwaardig staal. Ze zijn eenvoudige, snel en efficiënt. Vijlen van Neo zijn eenzijdig schuin geneigd, beschikken over metalen tanden op het werkvlak, gemonteerd in een handgreep met ergonomische vorm.

Bekijk het aanbod

Naar boven


Hamers

Het brede scala van handgereedschap van Neo bevat ook hamers. Voor iedere klus is de juiste hamer te vinden. Het brede scal omvat: - rubberen hamers, metaalbewerking hamers, hamers voor houtbewerking, etc. Wat onderscheidt Neo hamers zich van andere hamers: het innovatief design, de demping van trillingen, ergonomische handgrepen en getemperd hard metaal. Neo hamers zijn verfijnd in elk detail, om zo aan de behoeften te voldoen van de professionals.

Bekijk het aanbod

Naar boven

Schroevendraaiers

Neo schroevendraaiers ishandgereedschap gericht op professionals. Ze hebben een perfect gevormde punt gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal. De ergonomische handgreep maakt het gemakkelijk om te werken, en een speciale coating zorgt voor bescherming, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Bekijk het aanbod

Naar boven


Tangen

NEO biedt een heel scala van gespecialiseerde tangen om allerlei taken uit te kunnen voeren. Tangen van Neo zijn vooral sterk, beschikken over geharde bekken, hard staal en een comfortabele handgreep. Met de juiste tang kunt u elke klus aan, zelfs de meest veeleisende klus. Met de speciaal geronde vorm is de tang comfortabel om te gebruiken en de kniptangen zijn geschikt voor het knippen van diverse materialen.

Bekijk het aanbod

Naar boven


Ratels

Ratels van Neo zijn een van de belangrijkste gereedschappen in een professionele werkplaats. De belastingen waaraan zij worden blootgesteld, eisen dat zij zijn van een uitzonderlijke duurzaamheid. Met zijn ergonomisch design en superieure materialen waaruit ze gemaakt zijn, zijn de ratels van Neo in staat om te gaan met de meest moeilijke uitdagingen. Allemaal dankzij het ​​feit dat de Neo ratel is ontstaan uit innovatieve ideeën en moderne technologieën.

Bekijk het aanbod

Naar boven


Bitjes en bithouders
Bitjes, bithouders, en schroevendraaierbithouders zijn noodzakelijke onderdelen in de werkplaats van een specialist. Neo heeft een uitgebreide accessoiresset voorbereid voor elke toepassing. Een gemeenschappelijk kenmerk is de hoge kwaliteit van het Neo gereedschap. Voor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardige staalsoorten die geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik.

Bekijk het aanbod

Naar boven

 

Werkplaats uitrusting
In elk mechanische werkplaats moeten professionele gereedschappen aanwezig zijn om de verschillende werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Om hieraan te kunnen voldoen, is het antwoord daarop makkelijk, kies het hoge kwaliteits gereedschap van Neo Dit is stevig, sterk, duurzaam en ergonomisch. Neo biedt een directe oplossing voor elk probleem, maar ook een aanzienlijke verbetering van de werkzaamheden en het wordt leuker om naar uw dagelijkse werk te moeten gaan.

Naar boven

Bekijk het aanbod

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden