Deze innovatieve oplossing op het gebied van kamerisolatie onderscheidt zich vooral door functionaliteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en natuurlijk een onberispelijke esthetiek, die allemaal zijn afgesloten tegen een betaalbare prijs.

NEO verwarmingspanelen

NEO-infraroodpanelen zijn moderne verwarmingstoestellen met een elegant en esthetisch ontwerp die perfect passen in zowel thuis- als kantoorruimte. Het NEO verwarmingspaneel heeft een koolstofkristal verwarmingselement en genereert warmte door gebruik te maken van een innovatieve methode van verwarmen met infrarood energie. Het is een efficiënte en energiebesparende oplossing voor iedereen. De efficiëntie van het apparaat bereikt 98%, wat zich vertaalt in een besparing tot 65% energie in vergelijking met conventionele verwarming. Een belangrijk voordeel van de verwarmingspanelen is de directe warmteontwikkeling na het inschakelen omdat deze niet hoeft op te warmen. Elk paneel heeft een IP24-beschermingsgraad, die beschermt tegen toegang tot gevaarlijke onderdelen en het binnendringen van vreemde voorwerpen met een diameter groter dan 12,5 mm, en beschermt tegen waterspatten vanuit elke richting.

 

 

Soorten NEO verwarmingspanelen

NEO verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in 3 maten en verschillen qua vermogen en verwarmingsoppervlak. De grootste NEO verwarmingspanelen (90-098, 90-101) met afmetingen van 1200x600mm en een vermogen van 720W bieden een verwarmingsoppervlak van 11m2. Middelgrote verwarmingspanelen (90-097, 90-100) met een vermogen van 600W en afmetingen van 1000x600mm verdelen warmte over een oppervlakte van 9m2, en 450W-modellen (90-096, 90-099) hebben afmetingen van 900x500mm en hun verwarmingsoppervlak is 7m2. NEO verwarmingspanelen passen perfect in elke ruimte. Alle modellen zijn slechts 22 mm dik, waardoor ze niet meer ruimte aan de muur innemen dan een modern tv-toestel.

 

 

Installatie van infraroodpanelen

NEO verwarmingspanelen zijn voornamelijk bedoeld voor gebruik binnenshuis, in ruimtes met een lage luchtvochtigheid. Ze mogen niet worden geïnstalleerd in badkamers of andere kamers met een verhoogde luchtvochtigheid, of buitenshuis op natte dagen. Houd er bij het installeren rekening mee dat de infraroodpanelen tijdens het gebruik een zeer hoge temperatuur bereiken, dus plaats ze op een veilige afstand (min. 0,9 m) van brandbare voorwerpen zoals meubels, gordijnen enz. Het apparaat mag niet direct worden geplaatst onder het stopcontact of minder dan 20 cm boven de vloer. Houd bij plafondmontage een afstand van minimaal 25 cm aan, omdat dit bij direct contact met het plafond kan leiden tot oververhitting of verbranding van het toestel.

 

 

Regeling van de NEO verwarmingspaneel

De bediening van NEO-verwarmingspanelen is heel eenvoudig en intuïtief. De panelen zijn uitgerust met een wekelijkse programmeur waarmee u de temperatuur en werktijd van het apparaat kunt instellen, zodat we hun werking kunnen aanpassen aan onze levensstijl. Modellen 90-096, 90-097, 90-098 worden bediend met een afstandsbediening die via een kabel op het apparaat is aangesloten.

 

Modellen 90-099, 90-100, 90-101 met wifi kunnen vanaf het niveau van de TUYA APP worden bediend door via wifi verbinding te maken met het apparaat. Daarnaast bevindt zich aan de zijkant van het apparaat een bedieningspaneel met een LED-display, bedieningsknoppen, temperatuursensor en een verlichte schakelaar.

 

Elk paneel heeft een open raam sensor. Wanneer de sensor een temperatuurdaling van min. 3 stappen in 2 minuten, de machine stopt met verwarmen en de indicator knippert. Door het apparaat alleen uit te schakelen en opnieuw op te starten, wordt het bericht over het geopende venster gereset en zal het apparaat normaal gaan werken.

 

 


 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe