HART is de volgende gereedschap merk, at van over de oceaan tot ons is gekomen. Hoogwaardige gereedschappen zijn bedoeld voor timmer-, constructie- en sloopwerkzaamheden. Dankzij de innovatieve timmerhamers, die bekend staan om hun hoogwaardige vakmanschap en innovatieve ontwerp, heeft het HART-merk een reputatie opgebouwd in vele landen over de hele wereld.

Een paar woorden over het HART-merk

In 1983 lanceerde Hart Tool een productielijn voor hamers voor het bouwen van framestructuren in Los Angeles, Californië. De eerste lijn HART-hamers is gemaakt door timmerlieden, met de gedachte aan werknemers die aan bekistingswerken werken. Vanaf het allereerste begin viel het HART-merk op door een unieke combinatie van de vormen van de gereedschappen en de hoge kwaliteit van de afwerking. Ook nu legt het merk de nadruk op het creëren van innovaties die tot doel hebben het comfort van de gebruiker tijdens het werk en een hogere efficiëntie te maximaliseren.

 

Niet alleen timmermanshamers

Na meer dan 36 jaar bestaan van het merk, is de nieuwste lijn HART-hamers nog steeds gebaseerd op dezelfde baanbrekende oplossingen. Op basis van het grote succes van timmerwerkhamers heeft dit merk zijn assortiment uitgebreid met extra universele hamers, schoffels, bijlen, wiggen, vijlen, sloophamers, beitels en vele andere handgereedschappen voor professionals. In elk product is een oplossing toegepast om de efficiëntie van het werk te verbeteren en de fysieke belasting van de gebruiker te verlichten tijdens het uitvoeren van de taak. Dankzij de uitstekende prestaties en innovatieve kenmerken zorgt het HART-merk ervoor dat niets harder raakt dan HART-tools.

 

Multifunctionele timmerwerkhamers

Het HART-merk kreeg zijn populariteit op de productie van professionele timmerman hamers voor de bouwindustrie. Door de uitstskende kwaliteit en  functionaliteit hamers van HART zijn graag gekozen door vakmensen. De constructie van de hamer zelf is gebaseerd op een dubbele staaf en de gereedschapsas is gemaakt van staal. De hamer heeft een scheurklauw en zijtangen waarmee nagels tot 10x sneller kunnen worden getrokken dan  alleen met een klauw. Met deze hamer kunnen we wapeningsstaven gemakkelijk buigen tot 6 mm. De hamerkop is bovendien voorzien van een magneethouder, waarvan het doel is om de nagel vasthouden zonder te hoeven de andere hand te gebruiken.  Het comfort van het gebruik van de HART-hamer wordt verbeterd door de SureGrip-thermoplastische handgreep, die op effectieve wijze de trillingen vermindert die tijdens slagen worden gegenereerd, en speciaal ontworpen slagvlak vereenvoudigt de spijkeren.

 

 

Tweehandige sloophamers

Speciaal voor sloopwerkzaamheden heeft het HART-merk in zijn aanbod tweehandige sloophamers geïntroduceerd. Hun unieke Powerstrike-kop betekent dat de impactkracht elke keer met maximaal 44% wordt verhoogd. Bovendien zorgt de zijkant van het hoofd voor spijkeren op krappe plaatsen. Gesmede kop wordt gekenmerkt door uitstekende duurzaamheid en het handvat zelf is gemaakt van zeer duurzaam glasvezel dat trillingen effectief dempt. Het comfort van het gebruik van de hamer wordt ook vergroot door de Suregrip-handgreep, wat zorgt voor een veilige en comfortabele grip.  Een praktische oplossing is ook een opening in het handvat, waardoor de hamer gemakkelijk op een aangewezen plaats kan worden opgehangen, bijvoorbeeld aan de muur.

 

 

Bijlen

In een breed scala aan HART-gereedschappen kunnen we ook hulpmiddelen vinden voor het splijten en hakken van hout - verschillende grootte van bijlen. De constructie van kop is uitgerust met karakteristieke groeven, waardoor het hout niet blijft kleven tijdens het hakken. . Het handvat zelf is gemaakt van glasvezel dat effectief trillingen absorbeert die tijdens slagen worden gegenereerd. De ergonomische handgreep van de Suregrip zorgt ervoor dat de gereedschappen veilig en comfortabel in de handen passen, wat zich natuurlijk vertaalt in het comfort van het werk.

 

Houweel

Of je nu aan het graven bent, schoffelt, wortels doorsnijdt of de grond breekt, HART pickups zijn perfect voor hard buitenwerk. Deze gereedschappen worden gekenmerkt door een zeer hoge duurzaamheid. Uitgerust met een glasvezelgreep dempen ze effectief de trillingen die tijdens een slagen worden gegenereerd, wat het comfort en de veiligheid van de gebruiker verhoogt. Gesmeed kopmet een extra Power In-tab verhoogt de efficiëntie bij het werken met harde grond. De greep van de Suregrip zorgt op zijn beurt voor maximaal werkcomfort. Aan het einde van het handvat bevindt zich ook een gat waardoor het gereedschap op de gekozen plaats kan worden opgehangen.

 

Breekijzers en spijker extractors

Nuttige hulpmiddelen voor renovatie, bouw, kleine reparaties en sloopwerkzaamheden omvatten verschillende soorten koevoeten en breekijzers. Dankzij hen kunnen we gemakkelijk nagels verwijderen en sommige elementen van de structuur ondermijnen. Deze gereedschappen zijn gemaakt van hoogwaardig staal dat bestand is tegen mechanische schade, wat hun lange levensduur garandeert.

 

 

Extra accessoires

Voortzetting van vele jaren van traditie, heeft het HART-merk besloten om andere accessoires voor professionals in het bereik van haar tools te introduceren. We zullen hier onder andere vinden Volledig gesmede HART-wiggen met zeer hoge sterkte, ontworpen voor snel en efficiënt splijten van hout, tactische messen, rolmaten,vijlen, schroevendraaiers, bits, evenals een breed scala aan sloophamers.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden