Er zijn zojuist nieuwe modellen impact-apparaten aan het AEG-aanbod toegevoegd! Slagmoersleutel en AEG slagschroevendraaier met 6 bedieningsmodi. Ontworpen om de werkefficiëntie te verhogen door meer controle over het gereedschap en een beter vermogensniveau bij elke toepassing.

6-standen technologie

De slagmoersleutels BSS 18C12ZB6 en slagschroevendraaier BSS 18B6 zijn nieuwe producten die uw werk nog gemakkelijker, sneller en veiliger dan ooit maken. Elk van deze modellen is uitgerust met een nieuw bedieningspaneel voor de bedieningsmodus, waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen schakelen tussen individuele instellingen voor specifieke toepassingen, wat tijd bespaart en de efficiëntie maximaliseert. Perfect gereedschap voor monteurs, timmerlieden, elektriciens, installateurs en dakdekkers. De 6-standen-technologie van AEG maakt het gemakkelijk om de tool aan elke taak aan te passen. Het is een combinatie van kracht en efficiëntie met volledige controle.

 

 

Slagmoersleutel BSS 18B6

De nieuwe AEG 6-standen slagschroevendraaier is een ander professioneel apparaat dat het AEG PRO18V-assortiment heeft aangevuld. Met zijn hulp kunnen we gemakkelijk verschillende soorten schroeven indraaien met bedieningsmodi die zijn aangepast aan elke toepassing. De BSS 18B6-schroevendraaier is uitgerust met een borstelloze motor van 280 Nm, die een grotere efficiëntie onder belasting garandeert en een langere werktijd biedt op een enkele batterijlading.

 

 

Modus 1 - 50 Nm 750 tpm - Modus met laag koppel, ontworpen voor werkzaamheden die een uitstekende precisie vereisen, bijv. Bij het aandraaien van schroeven in kwetsbare materialen.

 

Modus 2 - 210 Nm 2200 tpm - Een modus die een gemiddeld koppel en gemiddelde snelheden biedt. Voor alle toepassingen die een matig vermogen vereisen.

 

Modus 3 - 280 Nm 3000 tpm - Hoog koppel en snelheid voor de zwaarste toepassingen.

 

 

Modus 4 - Autostop - Autostop-modus stopt de machine wanneer de klem zich in het materiaal bevindt. Dit voorkomt het risico van beschadiging van het materiaal door te strak aandraaien.

 

Modus 5 - Puls - Langzame pulsatie gecombineerd met rotatie maken het de perfecte modus voor het losdraaien van beschadigde en roestige schroeven.

 

Modus 6 - Zelftappen - Deze modus is ontworpen om in eerste instantie op hoge snelheid te draaien, waardoor de schroef het materiaal kan binnendringen en vervolgens de snelheid tijdens het inschroeven vermindert om het materiaal niet te beschadigen.

 

 

Slagmoersleutel BSS18C12ZB6

De PRO18V-serie accu-slagmoersleutel is een professioneel apparaat dat wordt aanbevolen voor het werken met bouten en moeren tot maat M14. Het heeft een Proflux borstelloze motor die een hoog rendement garandeert tijdens de zwaarste taken, en dankzij de technologie van 6 bedieningsmodi kunt u het koppel en de rotatiesnelheid gemakkelijk aanpassen aan het uitgevoerde werk.

 

 

Modus 1 - 58Nm 1100 tpm - Deze instelling is bedoeld voor werk dat een hoge precisie vereist.

 

Modus 2 - 170 Nm 2200 tpm - Gemiddelde snelheid en koppel is een modus die is ontworpen voor toepassingen die niet alleen meer vermogen, maar ook precisie vereisen.

 

Modus 3 - 300 Nm 3000 tpm - Hoog koppel en snelheid voor de zwaarste taken.

 

 

Modus 4 - Autostop - Deze functie stopt de machine wanneer een bepaald koppel wordt bereikt om het materiaal dat wordt verwerkt te beschermen.

 

Modus 5 - Autostop 120Nm - Deze modus wordt automatisch uitgeschakeld na het bereiken van 120Nm. Dit is de ideale modus om wielen van personenauto's vast en los te schroeven.

 

Mode 6 - Autostop 160Nm - Net als in de vorige modus, stopt het apparaat ook in deze instelling op 160Nm. Dit hoge koppel is ideaal voor het aandraaien van schroeven in bijv. bestelwagens.

 

 

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden