Het is niet zonder reden dat het merk Bosch wordt geassocieerd met hoge kwaliteit in het kader van de bruikbaarheid van zijn producten. De nieuwe GLM 500 laserafstandsmeter illustreert dit perfect door de klant te bieden wat hij het meest nodig heeft: geavanceerde elektronica.

Nog meer functies

Het GLM 500-model is een voortzetting van de succesvolle serie Bosch GLM-meetapparatuur, die bovendien is verrijkt met nieuwe functies die een breed scala aan toepassingen bieden. Het apparaat combineert een snelle en gemakkelijke meting van lengte, oppervlakte, volume en helling, en een eenvoudige manier om ze te documenteren. Met zijn hulp kunnen we gemakkelijk de lengte van een enkele meting bepalen of continu in het bereik van 0,05 m tot 50 m met een nauwkeurigheid van ± 1,5 mm. Bovendien kunt u met de intuïtieve interface eenvoudig en snel meetresultaten toevoegen en aftrekken, zodat u geen rekenmachine bij de hand hoeft te hebben. De behuizing van het apparaat is betrouwbaar beschermd tegen stof, waterspatten en schokken. Daarom is het een apparaat dat is bedoeld voor elke professional, ongeacht of hij op de bouwplaats werkt, reparaties uitvoert, assembleert of andere installatiewerkzaamheden uitvoert.

 

 

 

Meer dan alleen lengte meten

Naast metingen kunt u met het apparaat ook hellingsmetingen in het bereik van 360 graden maken, dankzij de ingebouwde kantelsensor. Het is een nuttige functie tijdens verschillende soorten montage- en installatiewerkzaamheden, vooral als we geen traditioneel waterpas bij de hand hebben. Een ander gemak in de GLM 500 is het hebben van maar liefst 3 referentiepunten van waaruit we kunnen beginnen met meten: de voorkant, de achterkant en het statief, als we deze momenteel gebruiken.

 

 

Verbeterde interface om onder alle omstandigheden te werken

 

Het belangrijkste verschil tussen de GLM 500 en apparaten van de vorige generatie is het kleurenscherm met achtergrondverlichting. Zowel bij slecht zicht als bij daglicht zijn alle parameters goed zichtbaar op het scherm. Bovendien vergemakkelijkt het draaibare display het lezen van gegevens wanneer de behuizing van het apparaat zich in een horizontale positie bevindt. Een groot voordeel van de GLM 500 is ook het ingebouwde geheugen, waarmee u de laatste 20 metingen kunt opslaan, zodat u ze niet handmatig hoeft op te slaan.

 

 

Belangrijkste voordelen voor professionals

  • Zeer snelle meting van 0,5 tot 4 seconden
  • Afstandsmeter werkt in het bereik van metingen van 0,05 tot 50 meter
  • Referentiepunt van waaruit de meting kan worden uitgevoerd, is de voor- en achterrand van het apparaat of een statief
  • De hoge beschermingsgraad IP54 voorkomt dat stof en vocht de behuizing binnendringen
  • Afstandsmeter wordt automatisch uitgeschakeld als deze langer dan 5 minuten niet wordt gebruikt
  • 1/4 "schroefdraad voor montage op een statief

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe