Controle, comfort en snijprestaties - dit zijn de drie belangrijkste voordelen die de nieuwe Bosch heggenscharen ons bieden. EasyHedgeCut 18-45, omdat we het erover hebben, is een ander product dat deel uitmaakte van het aanbod van Bosch's "Power for All" -systeem van draadloze tuinapparaten.

Efficiënt werk

Met een gewicht van slechts 2,3 kg is de Bosch EasyHedgeCut 18-45 accu-snoeischaar een perfect hulpmiddel voor de verzorging van kleinere en jongere heggen in onze huistuinen. Dankzij de optimale afstemming van belangrijke elementen zoals de motor en transmissie en de combinatie daarvan met de intelligente elektronische besturing Syneon Chip, hebben we de maximale gebruiksduur van het apparaat beschikbaar op één acculaadcyclus. In dit geval vertaalt zich dit in een haag van 160m2 die is bijgesneden en die consistente prestaties behoudt tot de laatste snede. Bovendien zorgt het antiblokkeersysteem voor een ononderbroken werking, zelfs bij het snijden van dikkere twijgen.

 

Comfortabele bediening

Het relatief lage gewicht en de optimaal uitgebalanceerde constructie zorgen voor een hoog gebruikscomfort. De heggenschaar is comfortabel en gemakkelijk te manoeuvreren. Diamantgepolijste messen met een lengte van 450 mm en een mesafstand van 15 mm zorgen voor effectief en schoon maaien van kleinere en jongere heggen.

 

"Power for All" van het merk Bosch

Het EasyHedgeCut 18-45-model maakt deel uit van het Power for All-batterijsysteem, dat DIY elektrisch gereedschap en tuingereedschap omvat. Met één Li-Ion 18V-accu kunt u nu meer dan 25 verschillende gereedschappen aandrijven - van scharen tot boorhamers. Hierdoor kunnen gebruikers zich afmelden voor extra batterijen en opladers, terwijl ze geld besparen. Het "Power4All" -logo op de verpakking geeft aan welk gereedschap bij dit systeem hoort.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden