Bouwwerkzaamheden vereisen dat we verschillende soorten materialen vaak snijden en bijsnijden. Als we één hoek hebben, moeten we vaak van schijf wisselen en de schijf bevestigen die is toegewezen aan het momenteel verwerkte materiaal. Het is een vervelende en zeker tijdrovende bezigheid, vooral als u onder tijdsdruk werkt. Het merk Norton Clipper heeft een manier gevonden - een nieuwe lijn schijven voor het verwerken van verschillende materialen!

Kopen in Rotopino.nl
Diamantschijf 125x22,23mm Norton Invincible
VERZENDING
LEVERING
> 16 dagen
30 incl. 21% BTW = € 5,21

Norton Clipper voor professionals

Norton Clipper maakt deel uit van het concern Saint-Gobain Abrasives - 's werelds grootste producent van schuurmiddelen. Het merk Norton Clipper biedt een breed scala aan machines voor de bouwsector, waaronder metselwerk en vloerzagen, tegelsnijders, troffels, slijpmachines en boorplatforms. Het aanbod omvat ook een breed scala aan diamanten accessoires, waaronder frezen, kernboren en lasergelaste schijven.

 

Schijven voor alles

De nieuwe generatie Norton Clipper Invincible diamantschijven is een combinatie van buitengewone prestaties en veilige constructie. De schijven zijn gemaakt voor het snel en gemakkelijk snijden van verschillende soorten bouwmaterialen. Eén afscherming voor alles is een oplossing waarmee u het werk kunt versnellen en de efficiëntie kunt verhogen. We besparen de tijd die we eerder besteedden aan het loskoppelen van het elektrisch gereedschap van de voeding, het vervangen van de schijf, het installeren van de schijf voor het verwerken van het materiaal en het opnieuw aansluiten van de voeding. Bovendien zijn Invincible-schijven volledig veilig voor de gebruiker, wat wordt bevestigd door het oSa-certificaat.

 

 

Nieuwe iHD-technologie

Het geheim van de superveilige schilden van Norton Clipper Invincible is het gebruik van moderne iHD zelfhechtende technologie die een extreem duurzame las tussen het diamantsegment en het stalen lemmet creëert. Deze directe verbinding wordt gedaan door infiltratie. De kleefkracht van deze las minimaliseert maximaal het risico van het afscheuren van het segment terwijl de duurzaamheid van de schijf wordt verhoogd.

 

 

Buitengewoon uithoudingsvermogen

Norton Clipper Invincible-schijven hebben een uitstekende duurzaamheid in vergelijking met andere soorten schijven die op de markt beschikbaar zijn. Deze sterkte betekent dat het aantal mesveranderingen tijdens bedrijf minimaal is. De bladen zijn perfect voor het snijden van alle soorten bouwmaterialen. Als gevolg hiervan is er geen tijdverspilling voor het monteren en demonteren van schijven voor verschillende materialen. Dit is vooral belangrijk voor gebruikers die hun tijd waarderen.

 

 

Beschikbare schijfmaten

De schijven zijn verkrijgbaar in de maten 115 mm en 125 mm en zijn ontworpen om een "dynamisch duo" te vormen met alle apparaten, ongeacht of ze een kabel hebben of op batterijen werken. Elk mes is 12 mm hoog en heeft smalle groeven voor meer snijcomfort.

 

 

Kenmerken van het product:

  • Voor gebruik op haakse slijpers met batterij en traditionele kracht
  • Ultrasterke segmenten
  • Garandeert snel zagen van harde en zachte materialen, zoals beton, gewapend beton, bouwmaterialen, graniet, staal (max. 5 mm)
  • Schijf is universeel, voor alle bouwmaterialen. U hoeft dus niet van gereedschap te wisselen voor de volgende snijbewerking
  • De combinatie van het segment van de schijf en de stalen behuizing door infiltratie garandeert een zeer laag risico op losraken van het segment, wat de duurzaamheid van de schijf en zijn veiligheid beïnvloedt

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden