Niets slaat harder dan HART

HART is de volgende gereedschap merk, at van over de oceaan tot ons is gekomen. Hoogwaardige gereedschappen zijn bedoeld voor timmer-, constructie- en sloopwerkzaamheden. Dankzij de innovatieve timmerhamers, die bekend staan om hun hoogwaardige vakmanschap en innovatieve ontwerp, heeft het HART-merk een reputatie opgebouwd in vele landen over de hele wereld.

Apparaat voor terrass en bestrating voegen reinigen - Patio reiniger

De lente is een tijd waarin we in onze tuinen niet alleen moeten letten op planten, maar ook op de rest van de decoratie-elementen die erin zitten. Een grote oprit met een decoratief bestrating stenen en een houten terras aan de achterkant van het huis zullen mooi in het omliggende groen passen, op voorwaarde dat ze ook goed worden verzorgd. Wat te doen wanneer het mos boven de tegels groeit en het terras eruit ziet alsof het al jaren niet wordt gebruikt? Het Ryobi-merk heeft hiervoor een eenvoudige oplossing gevonden!

Greenworks verovert de Europese markt!!!

De Greenworks is een merk dat innovatieve, op batterijen werkende machines verkoopt, ontworpen om tuinieren nog aangenamer te maken. Geen ontlading, lage bedrijfskosten en probleemloze werking van de apparaten zijn slechts enkele van de voordelen van de merkproducten van Greenworks.

EMPIRE-meetinstrumenten - de kracht van innovatie, rechtstreeks uit de VS.

Onlangs verscheen een nieuw merk van EMPIRE-meetinstrumenten op de markt, die van over de oceaan naar ons toe kwam om een nieuw niveau van professionaliteit in te stellen. Het merk EMPIRE produceert al meer dan 100 jaar meetinstrumenten van de hoogste kwaliteit voor gebruik in de bouw en andere industriële sectoren. Dankzij honderd jaar ervaring en innovatieve technologieën die zijn gecreëerd op basis van de behoeften en verwachtingen van professionals, heeft het merk het vertrouwen van de industrie gewonnen en is het de onbetwiste leider in...

Bosch ProCORE18V - Nieuwe dimensie van kracht

De nieuwe Bosch ProCORE18V-batterijen zijn momenteel de krachtigste batterijen uit de geschiedenis. Een nieuwe vermogensdimensie voor alle professionele 18V-elektrische gereedschappen, dankzij het gebruik van moderne aansluittechnologie en innovatieve COOLPACK 2.0-behuizing met een nog beter warmteafvoersysteem. Het aanbod omvat 3 Bosch ProCORE18V-batterijen met verschillende capaciteiten: 4.0Ah (compact), 8.0Ah (prestaties) en 12.0Ah (uithoudingsvermogen), die, afhankelijk van het soort werk dat wordt uitgevoerd, de juiste batterij kunnen kiezen,...

Eerste Bosch-polijstmachine voor verticale oppervlakken

Beoordeling: 1,0/5
Wanneer we een nieuwe auto kopen, onze ogen genieten van mooie machine, maar ook van glazende, prachtiche lak erop. Helaas, na verloop van tijd het oorspronkelijke glans verdwijnt en in plaats daarvan verschijnen er microsferen en schaafwonden, waardoor hetcarrosserie van de auto dof wordt en meer wordt blootgesteld aan externe atmosferische factoren zoals UV-straling, vorst of regen. Dankzeij een professionele polijstmachine kunt u de oorspronkelijke oude look van de auto snel en effectief herstellen. Het merk Bosch lanceerde onlangs de eerste...

Voel de kracht van AEG!!!

Bij het werken met draadloze elektrische gereedschappen is de capaciteit van de batterij erg belangrijk, wat grote invloed heeft op de tijds- en werkefficiëntie. Lithium-ion batterijtechnologie is voortdurend in ontwikkeling. Fabrikanten proberen het gewicht en de grootte van de batterij te verhogen samen met de toename van de stroomsterkte. En zo verscheen op de markt een super-duurzame batterij 18V van AEG (model L1890R HD) met een capaciteit van 9.0Ah, bestemd voor lang en veeleisend werk.

Bosch Gluey - lijmen en decoreren zo comfortabel als nooit tevoren

Decoratieve wenskaarten, geschenken, versier stukken of glas. Om die zelf te maken vereist grote precisie en hoge handvaardigheid. Hetzelfde geldt voor het verlijmen van verschillende kleine elementen. Daarom tijdens decoratie en bij het lijmen lijkt Gluey van Bosch een geweldige oplossing. Het is een lichtgewicht en erg handig draadloos apparaat voor warm lijmen. Hoe ziet het eruit? Hoe werkt het? Wat kan hij doen? In dit artikel zullen we proberen zijn eigenschappen dichterbij te brengen.

Voor de werkplaats en de keuken, - de Dremel VersaFlame-brander

Een grotere of kleinere gasbrander is een verplichte tool op de werkplaats van elke dor-het-zelver. Het werkt perfect tijdens werk gerelateerd aan solderen, krimpen en lassen. De zeer hoge vlamtemperatuur van de brander maakt het echter een breed scala aan toepassingen, niet alleen in de werkplaats, maar ook in de keuken.

Nieuwe systeem van modulaire NEO-boxen

Het is lang bekend dat het NEO merk voortdurend zijn assortiment van transportsystemen ontwikkelt, samen met de groeiende vraag van zijn klanten. Onlangs is zijn aanbod uitgebreid met een innovatief, mobiel modulair systeem, dat een uitstekende oplossing is voor het transporteren en opslaan van groot aantal gereedschap.
Pagina 1 Van 5