Heggenschaar Universal Hedgecut 50

De heggenschaar Universal Hedgecut 50 met snoer is perfect voor het stil en gemakkelijk snoeien van middelgrote heggen. Onder de ProSilence 91 dB geluiddempende kap gaat een energiezuinige motor van 480 W schuil, die met weinig energieverbruik een optimaal vermogen en optimale prestaties levert en 80% stiller is dan onze toonaangevende heggenscharen. De lasergesneden, diamantgeslepen messen van 50 mm met een tandafstand van 26 mm snijden moeiteloos door takken met een diameter tot 26 mm voor snelle en indrukwekkende resultaten. Deze heggenschaar is...

Zaagbladen Silencio van Norton Clipper

Werken met diamantschijven wordt vaak geassocieerd met veel stof, geluid en trillingen, die ook indirect worden overgedragen aan de operator, wat niet noodzakelijk gezond is voor de gebruiker en kan leiden tot verschillende pijnlijke aandoeningen. Gelukkig hebben Norton-specialisten dit probleem vastgesteld en moderne Silencio-technologie ontwikkeld!

Qbrick - neem hem mee naar de werkplaats!

Qbrick System is een van de meest herkenbare merken opberg- en transportkisten voor gereedschap. Rekening houdend met de ervaring van Qbrick-gebruikers, streeft het merk er voortdurend naar zijn oplossingen te verbeteren en nieuwe te introduceren om volledig aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Hieronder presenteren we nieuwe producten die in 2020 verschenen.

GWS 18V-10 Professional - hoog vermogen en veiligheid binnen handbereik

Efficiëntie, gemak en veiligheid zijn drie basiskenmerken die de nieuwe Bosch GWS 18V-10 professionele haakse slijper voor zware taken biedt. In het onderstaande artikel leert u meer over de functies en oplossingen die het heeft!

Nieuwe afkort/verstekzaag Bosch GCM 18V-216 Professional

Accu-verstekzagen zijn niet langer ongebruikelijk in de elektrische gereedschapsindustrie. Bijna elk groot bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van elektrisch gereedschap, heeft het in de afgelopen 2 jaar in zijn aanbod geïntroduceerd, met meer of minder succes. Voor het Bosch-team is het tijd voor een compleet nieuwe oplossing: de eerste Bosch GCM 18V-216 Professional accu afkortzaag.

Borstelloze technologie van Bosch

Borstelloze elektrisch gereedschap wint steeds meer liefhebbers. Niet alleen professionals, maar ook doe-het-zelvers reiken ernaar. Fabrikanten breiden hun aanbod voortdurend uit met verdere borstelloze modellen. De leider in deze categorie is ongetwijfeld Bosch, dat onlangs een andere batterij-aangedreven machine met een borstelloze motor heeft geïntroduceerd - GSR 12V-30, GSR 18V-50, GWS 18V-10.

Nieuwe gereedschapskist Toolbox L Itamati ITB26L

In elke doe-het-zelf-werkplaats moet er een praktische en ruime gereedschapskist zijn die plaats biedt aan zowel handgereedschap, elektrisch gereedschap als de benodigde apparatuur en accessoires. De nieuwe Itamati Toolbox L voldoet aan al deze vereisten en is ook een uitstekende aanvulling op de Itamati PowerSystem 18Volt accugereedschapset.

Nieuwe Norton Clipper Invincible-schijven

Bouwwerkzaamheden vereisen dat we verschillende soorten materialen vaak snijden en bijsnijden. Als we één hoek hebben, moeten we vaak van schijf wisselen en de schijf bevestigen die is toegewezen aan het momenteel verwerkte materiaal. Het is een vervelende en zeker tijdrovende bezigheid, vooral als u onder tijdsdruk werkt. Het merk Norton Clipper heeft een manier gevonden - een nieuwe lijn schijven voor het verwerken van verschillende materialen!

De nieuwe Excenterschuurmachine Bosch GET 55-125

Beoordeling: 3,0/5
Volledige controle, snel en bijna stofvrij werken - dit zijn slechts enkele voordelen van de nieuwe excentrische schuurmachine voor professionele toepassingen die in het Bosch-assortiment is verschenen.

Contactloze temperatuurmeting - Thermodetector UniversalTemp van Bosch

We meten de temperatuur zelfs meerdere keren per dag. We doen dit vaak instinctief tijdens dagelijkse activiteiten zoals afwassen, een net bereide maaltijd proberen of voordat we het huis verlaten. In de regel wordt de beoordeling gedaan door aanraking, soms moeten we bovendien helpen met een thermometer of andere meter. Het merkaanbod van Bosch bevat een apparaat waarmee u de temperatuur van elk oppervlak snel, gemakkelijk en veilig kunt meten!
Pagina 1 Van 7