Batterijsystemen worden steeds populairder bij doe-het-zelvers. Meer en meer gebruikers zien de voordelen van een enkele batterij waarmee u verschillende elektrische gereedschappen uit dezelfde serie van stroom kunt voorzien. Hoe meer elektrische gereedschappen, hoe aantrekkelijker het aanbod is, daarom breidt het Itamati PowerSystem 18Volt assortiment snoerloze elektrische gereedschappen zich voortdurend uit, en de groep liefhebbers van deze merk groeit nog steeds.

Nieuw bij ITAMATI

 
Toen begin juni het eerste batterijgevoede gereedschappen Itamati PowerSystem 18Volt het aanbod van rotopino.nl winkel trof, kondigde de producent aan dat het niet alles is dat het te bieden heeft. Zo gezegt, zo gedaan. Op deze moment is de aanbod uigebreid met volgende gereedschap voor huis en tuin. Bij de Itamati PowerSystem 18Volt familie is bijgekomen  haakse slijper, multitool, boor-schroefmachine en een blazer.


Starterset  ITAMATI

Als we net beginnen met ons avontuur met knutselen, de eerste tool die we waarschijnlijk voor onze workshop kopen is een boor/-schroefmachine. Het is een veelzijdig apparaat waarmee we meubels in elkaar zetten, gaten kunnen boren, we doen kleine reparaties binnen en buiten ons huis. Speciaal voor mensen die net begonnen zijn met het bouwen van hun gereedschapsworkshop, heeft het merk ITAMATI een startpakket gemaakt dat in de toekomst kan worden uitgebreid met extra elektrische gereedschappen. ITAMATI starterkit bestaat uit een ISR1835 boormachine, 2 batterijen met een capaciteit van 2,0Ah, een 2,4Ah-oplader en een handige tas voor transport en opslag van de hele set. Door deze set te kopen, zijn we in het bezit van 2 batterijen en een oplader die we kunnen gebruiken om andere elektrische gereedschappen van de ITAMATI PowerSystem 18Volt-serie van stroom te voorzien.

 

 

ITAMATI 18Volt elektrisch gereedschap

Het merk ITAMATI begint net zijn avontuur met een batterijsysteem. Op dit moment kan de starterset uitgebreid worden met de ISB1850-0 accuschroefmachine, IKS18165-0 cirkelzaag, IWS18115-0 haakse slijper, IOP18-32-0 multifunctioneel gereedschap, IST1820-0 decoupeerzaag, evenals de ILB18190-0 tuinblazer. Bovendien is er nu een batterij met een capaciteit van 4,0 Ah, die zorgt voor een langere levensduur van apparaten met een hoger energieverbruik (haakse slijper, blazer, cirkelzaag). In overeenstemming met het principe van rationeel afvalbeheer, zorgde de producent van Itamati ervoor dat zijn verpakking volledig ecologisch was en alleen werd geproduceerd uit gerecycleerde materialen. Dit alles om de hoeveelheid afval te minimaliseren en om milieuvriendelijker te zijn.

 

 

Draadloos slijpen met haakse slijper

Itamati IWS18115-0-batterijslijpmachine is een sneltoestel dat is ontworpen voor het snijden en slijpen van verschillende materialen. Ontworpen om te werken met schijven met een diameter van 115 mm, die perfect harmonieert met de mogelijkheden van draadloze apparaten met handige constructies. De schijf wordt versneld tot 10.000 omwentelingen per minuut, waardoor het werk snel en effectief is. Bovendien maakt het lichte en compacte ontwerp van de molen het mogelijk om met één hand te werken, en het antisliprubber dat op het lichaam wordt gebruikt, vermindert het niveau van waargenomen trillingen en verbetert de grip. Een groot voordeel is de vergrendelingsschakelaar, die comfortabel werken garandeert, zonder dat u uw hand op de trekker hoeft te houden en tegelijkertijd de motor snel en gemakkelijk kunt uitschakelen. De Itamati IWS18115-0-slijper is ideaal voor het zagen van metaalprofielen, slijplassen en metalen oppervlakken, maar ook voor het afschuinen van keramische tegels en het maken van gaten erin met behulp van diamantkronen.

 

 

Eén tool, veel mogelijkheden

Multifunctioneel snoerloos gereedschap Itamati genereert een oscillerende beweging, die met het gebruik van geschikte apparatuur vele werken mogelijk maakt die buiten het bereik van traditionele elektrische gereedschappen liggen. Accessoires worden zonder gereedschap in het OIS-systeem gemonteerd en maken onder andere voor het snijden, schrapen, slijpen, verwijderen van grout en kleefstoffen en vele andere activiteiten. Met de snelheidsregelknop kunt u de optimale oscillatiefrequentie selecteren voor het type accessoires en het werkstuk. Daarnaast is de mogelijkheid om afzuiging adapter installeren en vervolgens de stofzuiger te verbinden ervoor dat het stof onder het schuurpad wordt aangezogen, waardoor de werkplek schoon blijft. De werkplek wordt verlicht door middel van een ingebouwde LED-lamp. Voor meer geavanceerd werk wordt het aanbevolen om een extra zijhandgreep te installeren, die bij het elektrisch gereedschap in de set is inbegrepen. De set bevat ook een aantal accessoires waarmee u het grootste deel van het basiswerk kunt uitvoeren.

 

 

Draadloze blower

Een geweldig hulpmiddel om vallende bladeren, gras en kleine takjes  van de trottoirs, paden en grasvelden weg te blazen. Dankzij een sterke luchtstroom van 190 km / u kunnen ook zandkorrels, fijn vuil in de werkplaats, garage en opritten effectief worden opgeruimt. Het ergonomische ontwerp van de blazer en batterijvoeding maken het apparaat comfortabel, stil en zeer mobiel. De Itamati ILB18190-0-blower is bij uitstek geschikt voor langdurig gebruik dankzij de schuifschakelaar in de AAN- of UIT-stand, de zachte antisliplaag en de goede balans van de losarm.  Bovendien verlaagt het materiaal waaruit het is gemaakt het gewicht van de gehele constructie, terwijl de stijfheid en duurzaamheid van de behuizing worden behouden. De Itamati-batterijblazer is een geweldig apparaat om het hele jaar door in de tuin en in de werkplaats te werken.

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe