We hoeven waarschijnlijk geen van onze klanten de Fiskars bijlen voor te stellen. Deze bijlen zijn erg populair op de markt. Ook on-line te vinden met zeer goede recensies die de aankoop zeker stimuleren. Zeer tevreden is men niet alleen met de robuustheid, maar ook met de kwaliteit. De extreme scherpte van het lemmet is geen mythe. Fiskars bijlen zijn altijd zeer goed gemaakt. De X25, X27 of X10 en de andere Fiskars Bijlen zijn bijzonder geschikt voor alledaags gebruik, als ook voor af en toe gebruik.

Kopen in Rotopino.nl

De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en de bouwkwaliteit is absoluut van de hoogste klasse. De bijlen zijn voor hun grootte, aangenaam licht en super uitgebalanceerd. Het maakt niet uit wat voor soort hout met deze bijl bewerkt wordt, de Fiskars bijl beheert ze allemaal.

De achterkant van het kliefhoofd kan ook worden gebruikt voor het inslaan van een wig.  

Maar wat wij ook belangrijk vinden, zijn de sets die je meestal goedkoper kunt kopen. Meestal heb je beide nodig, dus als set is dit natuurlijk dan voordeliger. De sets zijn in diverse modellen en accessoires leverbaar.

De meest gekochte en dus ook de meest verkochte bijl is de Fiskars X25. 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden