De belangrijkste diagnose-instrumenten in een auto-werkplaats

Elke autowerkplaats moet beschikken over diagnose-instrumenten voor het opsporen van specifieke storingen. Welk gereedschap moet elke monteur in zijn werkplaats hebben? Hier volgt een overzicht van de belangrijkste.

Veilig vervoer van goederen: afdekzeilen en transportbanden

Wanneer het gaat om het vervoer van goederen, meubilair tijdens een verhuizing, bouwmateriaal en bij alle gelegenheden waarbij iets moet worden vervoerd - zijn dekzeilen en transportbanden ideaal. Niet alleen beschermen zij de goederen, maar vooral garanderen zij de veiligheid van de andere chauffeurs op de weg door te voorkomen dat goederen uit de aanhangwagen vallen.

Hoe kies je een goede kruislijnlaser?

De kruislijnlaser is onmisbaar bij alle renovatie- en bouwwerkzaamheden. Het zorgt niet alleen voor een gelijkmatige en esthetisch aangename belijning, maar ook voor een stabiel gebouw. Te grote hellingen hebben nooit een goed effect op de structuur.

Nieuwe ontwikkeling bij Bosch: componenten voor waterstofelektrolyse

We staan op de drempel van een energie-overgang, die nodig is vanwege de voortdurende klimaatverandering. In alle industriële sectoren wordt steeds meer aangedrongen op het gebruik van duurzame energiebronnen. Aanschaf van milieuvriendelijke brandstof is mogelijk en bovendien zijn de werkzaamheden al ver gevorderd en zullen ze dankzij Bosch nog sneller gaan. Bosch zal de zogenaamde brandstofcelstack ontwikkelen, een sleutelcomponent van de elektrolyser.

Effectieve manieren om mieren in de tuin aan te pakken

Een mierenplaag in de tuin kan de tuinier heel wat last bezorgen. Als een plaag van deze insecten zich in uw tuin begint te vestigen, is het belangrijk dat u snel actie onderneemt om ze kwijt te raken. Wat zijn enkele huismiddeltjes tegen mieren in de tuin?

Wat is een balancer en waar wordt hij voor gebruikt?

Het dagelijkse gebruik van diverse elektrische gereedschappen op het werk kan de spieren overbelasten en bijna iedereen vermoeien. In dergelijke gevallen kunnen wij ons behelpen met balancers, die, wanneer zij aan een haak, steiger of ander element worden bevestigd, het materieel in kwestie vasthouden. Dit type balancer is een onschatbare hulp in vele industrieën en beroepen. Wat is een kabelbalancer en hoe werkt het?

Waar worden ronde tangen voor gebruikt?

Tangen zijn een stuk gereedschap dat bij de meeste doe-het-zelf klussen niet meer weg te denken is. Ze zijn zowel nuttig voor professionals in gespecialiseerde werkplaatsen als in elk huis. Als u op zoek bent naar tangen voor de autowerkplaats, voor elektrisch werk of voor huishoudelijk werk, dan moet u zeker een voorraad ronde tangen aanleggen. Wat moet u weten over dit hulpmiddel?

Essentiële accessoires voor de barbecue

Het barbecue seizoen is in volle gang. Daarom hebben wij besloten de essentiële accessoires waarmee u uw gasten kunt verrassen, eens nader te bekijken. Barbecueën wordt steeds meer een bewuste bezigheid, en grillmeesters willen steeds vaker meer geavanceerde gerechten bereiden, naast varkensnek of worst. Met de hier gepresenteerde tools kunt u al uw barbecue klassiekers op een meesterlijke manier bereiden.

Welke grasschaar moet ik kiezen? Snoerloos, handmatig of elektrisch?

Een goed onderhouden gazon is het beste visitekaartje van een tuin, maar het moet wel regelmatig worden onderhouden. Is het de moeite waard om een grasschaar te kopen? Hoe kiest u het juiste model?

Heggenscharen - wat moet u erover weten?

Heeft u een tuin of boomgaard? Dan heb je zeker een tuinschaar nodig. In deze tekst leest u voor welke doeleinden ze kunnen worden gebruikt, wat de specifieke soorten stroomvoorziening voor heggenscharen zijn, en waar u op moet letten bij het zoeken naar uw eigen apparaat.
Pagina 1 Van 12