Vlindermachines Norton Clipper

Mechaniesche betontroffels zijn professionele constructieapparatuur die wordt toegepast op betonvloeren om een egale afwerking te bewerkstelligen, de toplaag te verdichten en om de toplaag goed te hechten aan de bulklaag van het beton. Het kiezen van de juiste uitrusting voor een specifieke taak is cruciaal en mechanische troffels zijn nodig om de juiste afwerking te krijgen op ongehard beton. Voordat u echter een vlindermachine koopt, is het de moeite waard om erachter te komen waarom vlinderen zo belangrijk is en welke soorten vlindermachines er...

Nieuwe Heggenschaar - Bosch EasyHedgeCut 18-45

Controle, comfort en snijprestaties - dit zijn de drie belangrijkste voordelen die de nieuwe Bosch heggenscharen ons bieden. EasyHedgeCut 18-45, omdat we het erover hebben, is een ander product dat deel uitmaakte van het aanbod van Bosch's "Power for All" -systeem van draadloze tuinapparaten.

Maairobot Greenworks Optimow 10

De Optimow maairobot is een voorstel van de Greenworks automatische maaier. Een handige manier voor uitgebreide gazononderhoud - zonder moeite en zonder tijd te verspillen. Hoe ziet de installatie eruit en is de effectieve manier om de maaier te verplaatsen? In het onderstaande artikel leest u er meer over.

Beoordeling van accu gedreven soldeerbout Ryobi ONE+ R18SOI-0

Toen er een draadloze soldeerbout aan het aanbod van Ryobi ONE + werd toegevoegd, wilden we deze echt testen. De gelegenheid gebeurde tijdens een van onze doe-het-zelf-projecten.

Ryobi RTS1800 tafelzagen - verschillen in individuele modellen.

Ryobi RTS1800 is een van de meest populaire tafelzagen voor het zagen van hout en op hout gebaseerde materialen. De zaag is verkrijgbaar in 4 versies, die op het eerste gezicht niet veel verschillen, wat gepaard gaat met veel vragen over verschillen tussen individuele modellen. Wat is het verschil en wat betekenen de verschillende symbolen in de benaming? Deze informaties kunt u lezen in het onderstaande artikel.

Bosch Carbide hardmetalen accessoires

Hardmetaal is zonder twijfel een van de hardste en meest slijtvaste gereedschapsmaterialen. Het materiaal heeft een hoge weerstand tegen fysieke belastingen, stoten, vervormingen, hoge temperaturen, corrosie en hoge druk, waardoor de accessoires gemaakt met dit materiaal perfect zijn om te werken met zelfs de moeilijkste bouwmaterialen. Een uitstekend voorbeeld zijn Bosch hardmetalen accessoires.

Zo snijd je koperen buizen of platen op maat

Er zijn legio ideeën voor koper in huis! Koperen buizen zijn goedkoop en je kunt ze heel makkelijk verwerken in toffe DIY projecten. In onze handleiding laten we je zien hoe je koperen buizen en platen op maat snijdt. Daarna kun je meteen aan de slag om de leukste woonaccessoires te maken.

Wat is het verschil tussen GTC 400C en GIS 1000C?

Ongeacht of we werken in de verwarmings-, ventilatie-, sanitair-, elektrische-, afwerkingsindustrie, in bijna al deze industrieën komen we een situatie tegen waarin we een temperatuurmeting moeten doen om te controleren of alles naar behoren werkt en dat er geen storingen zijn. Het merkaanbod van Bosch omvat twee apparaten die ons hierbij zullen helpen: GIS 1000C en GTC 400C. Over de verschillen, functies en toepassing van deze meetinstrumenten leest u in onderstaand artikel.

4 slimme elektrische gereedschappen voor elke DIY klus

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij laten je de vier ‘miskende talenten’ van het elektrisch gereedschap zien: kleine, slimme helpers die je ondersteunen bij alle klussen en klusjes rondom huis. Of het nu gaat om nauwkeurig meten, veiliger boren, rechte lijnen trekken of op moeilijk zichtbare plekken kijken ... leg je traditionele gereedschap maar aan de kant, vanaf nu wordt alles veel eenvoudiger!

Ryobi hybride tools zonder beperkingen

Gereedschap gebruikers kunnen we worden onderverdeeld in gebruikers die willen werken met de tool zonder te beperkingen in de stroomvoorziening en de tweede groep gebruikers die niet willen worden beperkt door een netsnoer. Soms laat de situatie ons echter geen andere keuze dan een compromis te sluiten. Gelukkig weet het merk Ryobi wat het belangrijkst is voor de klant en heeft het een reeks apparaten gemaakt met innovatieve 18V hybride technologie waarmee je zowel handige batterijvoeding als netvoeding kunt gebruiken.
Pagina 1 Van 7