Bosch lijnlasers zetten een nieuwe standaard voor zichtbaarheid

Lijnlasers zijn een onmisbaar element bij elk bedrijf op het gebied van bouw, renovatie, installatie, montage en interieurdecoratie. Ze bieden een hoge precisie en nauwkeurig werk dankzij de weergegeven laserlijnen en de vele functies waarmee ze zijn uitgerust. De Bosch Professional lijnlasers met 3 lijnen die worden weergegeven in het bereik van 360 graden zijn een voorstel voor alle gebruikers die waarde hechten aan comfort en uitstekende precisie.

Hogedrukreinigers van Greenworks-merk

Het Greenworks-merk staat niet alleen bekend om zijn brede assortiment aan apparatuur voor gazons, bomen en struiken. Het aanbod omvat ook apparatuur waarmee we tuinmeubilair, terrassen, auto's, fietsen en vele andere objecten in onze omgeving kunnen verzorgen. De Greenworks hogedrukreinigers, zowel in batterij- als netwerkversie, slagen voor het examen voor het reinigen van verschillende soorten oppervlakken.

12V of 18V? De keuze is aan u!

Consumenten zijn inmiddels gewend geraakt aan fabrikanten van elektrische gereedschappen dat ze graag een keuze willen maken. Gelukkig proberen de meesten van hen de smaak van hun klanten te raken en bieden ze de keuze uit niet één, maar meerdere modellen van een bepaald elektrisch gereedschap. Grotere fabrikanten bieden ook de mogelijkheid om elektrisch gereedschap met verschillende spanningsklassen te kiezen. En dus bevat de merkaanbieding van AEG zowel elektrisch gereedschap van 12 V als 18 V!

13 redenen waarom u Collomix-mixers zou moeten kiezen

Wat onderscheidt Collomix-mengers? Het is de moeite waard om het antwoord op deze vraag te kennen, vooral omdat de mixer een hulpmiddel is dat veel wordt gebruikt bij renovatie- en afwerkingswerkzaamheden. Het maakt het mengen van verschillende stoffen mogelijk, waardoor de juiste bereiding van stopverf of lijm wordt vergemakkelijkt. Er zijn veel modellen mixers op de markt. De meeste apparaten worden gevoed via het lichtnet, maar er zijn ook batterijmodellen. Het merk Collomix biedt professionele handmixers, zowel op batterijen als elektrisch

Gereedschappen met borstelloze technologie voor doe-het-zelvers

Borstelloze gereedschappen worden het vaakst in verband houden met professionele merken, maar dit is niet het geval. Een goed voorbeeld is het merk Ryobi, welke tools biedt voor thuisgebruik, waaronder we ook modellen zullen vinden met borstelloze motoren. De gebruiker heeft toegang tot zowel elektrisch gereedschap, evenals tuingereedschap, onder anderen, boormachines, haakse slijper en een kettingzaag.

LiHD-batterijtechnologie Metabo - efficiënt draadloos werken

Professionele draadloze gereedschappen ontwikkelen zich zeer dynamisch, wat we onder meer kunnen zien naar het voorbeeld van LiHD accutchnologie ontwikkeld door het merk Metabo. Door aanname draadloze gereedschappen moeten hetzelfde zijn en zelfs beter dan netwerkapparaten. Daarom de producenten zijn opzoek naar oplossingen om deze doel te bereiken. Het merk Metabo biedt LiHD-technologie, waardoor de gebruiker accugereedschappen kan vinden in alle vermogen bereiken van 400 tot 3200W.

Bekledingsstof vastnieten - Accu-tacker Bosch PTK 3,6 LI

Met accu- en elektrotackers kunt u verschillende materialen, zoals stoffen, karton en folie snel en comfortabel bevestigen. Zo bevestigt u in een handomdraai een bekleding op het zitvlak van een stoel of fauteuil.

IXO Collection - Alle voor één, één voor alles.

Set, los of samen met je kind- voor elk moment de juiste IXO-adapter

PSR & PSB 18 LI-2 Ergonomic

Een uitstekende ergonomie, compacte constructie en een krachtige motor. Met deze machines schroef- en boorwerkzaamheden gebeuren zonder inspanning.

Modulair systeem van Gardena voor het vergroenen van muren

Beoordeling: 5,0/5
Verticale tuinen is een flexibel systeem om snel en eenvoudig kale muren tot leven te brengen met bloemen, kruiden en groenten. Kan gebruikt worden in huizen, terrassen of balkon's. Een geweldige idee om in saaie muuren wat leven brengen. Met weinig ruimte kunnen we wel onye eigen oase creëren. Gardena heeft in aanbod toegevoegd accessoires waarmee u snel en eenvoudig een grijze stedelijke ruimte kunt transformeren in een groen eiland.
Pagina 1 Van 6