DeWalt DWS780 afkort-/verstekzaag is een compacte machine, die geschikt is voor effectief en precieze materiaalbewerking

De afkort-/verstekzaag DeWalt DWS780 biedt tal van praktische technologieën, zoals het lijn geleidingssysteem voor hoge precisie en optimale zaag resultaten, de diepteaanslag voor het zagen van diepte en de haakse en verstekhoek instelling van 0-60 ° links en 0-50 ° rechts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet onbelangrijk is de juiste weergave van de zaaglijn. De DeWalt DWS780 verstekzaag is voorzien van een unieke snijlijn (XPS). Uniciteit is dat XPS-sectionele slice over het zaagblad is aangebracht. Zo geeft de LED verlichting een precieze snijlijn. Belangrijk in dit type is wel dat er geen kalibratie nodig is bij wisselen van zaagblad. De laser moet wel iedere keer aangepast worden, om de precieze snijlijn te verlichten.


 

 

 

 

 

 

De ontwerpers van de DeWalt DWS780 verstek hebben ervoor gezorgd dat het werken met deze zaag effectief is, maar ook comfortabel. Daardoor is het mogelijk om eenvoudige de verstekzaag aan te passen voor een verstekhoek door het gebruik van de standaard vergrendeling. De vergrendeling zorgt voor een veilige werking en een vaste hoek. De gelagerde geleiderail garandeert een simpele werking. Ook het vermelden waard is het feit dat de gebruiker alle schalen kan verwisselen. Deze verwisseling is heel eenvoudig - het is gewoon de oude schaal los schroeven en een nieuwe schaal te plaatsen en vast te zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het werk met de afkort-/verstekzaag DeWalt DWS780 kan bovendien door het monteren van een universele tafel verlicht worden. De tafel is van aluminium gefabriceerd, dus het wordt gekenmerkt door een hoge robuustheid. Het is compatibel met alle verstek zagen. Het laadvermogen is 227 kg, en de 1,7 m lange tafel zorgt voor een tafelverlenging naar 3.83m. Dit stelt u in staat om lange elementen te bewerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De afkort-/verstekzaag DeWalt DWS780 is geschikt voor het zagen van zowel kleine als grote profielen. Het apparaat is licht en compact en zorgt voor een gemakkelijk transport. Daarnaast is het voorzien van een elektronische snelheidsregeling voor aangepast zagen. Maar vergeet zeker niet dat non-ferro metalen moeten worden vastgezet met behulp van klemmen. 

 

 

 

 

 

 

 

Leveringsomvang en technische details:

Bij de levering zit: een 60 tands HM-zaagblad met montage gereedschap, een werkstukklem en een stofopvangzak. De technischen details zijn als volgt: Opgenomen vermogen: 1675 Watt, Afgegeven vermogen: 960 Watt, Onbelast toerental zaagblad: 1900 - 3800 rpm, Zaagblad diameter: 305 mm, Zaagblad asgat: 30 mm, Verstek instelling (rechts/ links): 60/50 °, max. Zaagdiepte: 170 mm, Gewicht: 24.8 kg, Afmetingen: diepte: 470 mm, lengte: 770 mm, hoogte: 396 mm.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden