Zomertijd is voor ontspannen in de tuin. Om van het buitenleven te genieten, moet men wel voor de natuur zorgen. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede tuinberegening. Daardoor worden alle planten en het gazon groen. Hieronder vindt u voorbeelden voor het besproeien van de tuin.

Kopen in Rotopino.nl
Tuinslang SPRINT 1/2'' 30 m Bradas WFS1/230
IN STOCK
>10st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
15 incl. 21% BTW = € 2,60
Wandslanghouder Gardena 8010-20
VERZENDING
LEVERING
> 16 dagen
55 incl. 21% BTW = € 9,55

Regelmatige bewatering

Besteed aandacht aan regelmatig water geven, want grassen en andere kruidachtige planten vereisen een constante vochtigheid. Ook belangrijk is de vochtigheid van de bodem. Dankzij het GARDENA besproeiings apparatuur zal dit geen probleem zijn. Zo kunt u meerdere gietbeurten vastgesteld op verschillende uren instellen. De GARDENA besproeiings apparatuur is een praktisch hulpmiddel in de irrigatie. Zeer nuttig zijn ook de spinklers. De aanbevolen spinkler is de comfortabele aqua zoom 250/1. Dit product is bedoeld voor de irrigatie van rechthoekige gebieden van 105-250 m². Met het aanpassing bereik (7-17 m) en de breedte-instelling (7-15 m), kan men effectief het gazon irrigeren. Met deze artikelen kunt u verbluffende resultaten met weinig inspanning bereiken.

Probleemloos watertransport

We beginnen met het vervoer van water. Water kan worden getransporteerd op verschillende manieren. Hetzij door middel van een slang of een slangenwagen die voor een absoluut werkcomfort zorgt of met een ingegraven Pipeline systeem. Gardena biedt hoge kwaliteit tuinslangen, die absolute werkcomfort garanderen. De innovatieve technologie maakt deze drukvast en vormvast. Dankzij de slangenwagens geen slangen meer die rondslingeren, gewoon oprollen de slangen en de slangenkar weer wegzetten.

Eenvoudig en makkelijk - automatische irrigatie

Heb je geen tijd voor het besproeien van de planten? Er is een oplossing. Men kan gemakkelijk het grasveld irrigeren of water geven. Een toonaangevend bedrijf op het gebied van Tuingereedschap - Gardena - biedt een breed scala van irrigatiesystemen. bijv. Spinklersystem of Micro-Drip-System. Deze, indien aangesloten op irrigatie slang, werkt automatisch. U kunt ontspannen, zelfs op vakantie gaan en uw planten zullen worden bewaterd.

Alternatieven

Als u wilt regenwater gebruiken, kunt u een ook een elektrische dompelpomp gebruiken. Zo kunnen de alternatieve waterbronnen optimaal worden gebruikt voor het besproeien van de tuin. Aanbevelingswaard in dit geval zijn de dompelpompen van Gardena.

Toebehoren

Accessoires zijn ook belangrijk. Planten en struiken kunnen ook worden besproeid met pistoolboes. Gardena biedt perfecte oplossingen voor irrigatie, water transport en automatische irrigatie, die gemakkelijk tuinieren mogelijk te maken.


Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden