Ik denk dat iedereen denkt net zo dat barbecue is een geweldige vorm van ontspanning met de famielie en vrienden. Door de ontspannend sfeer kunnen we soms vergeten waar de benodigde accessoires of specerijen hebben opgelegd. Door zoektocht naar de vermiste items kan echt de beste sfeer verpesten. Om dit te voorkomen , moet elke barbecue liefhebber zich voorzien met een praktische tafel, zodra alle benodige accessoires altijd bij de hand zijn. Niets meer raakt zoek, en met alles binnen hand bereikt barbecuen wordt alleen nog leuker.

Om de tafel maken hebben we nodig:

  • 3 houten fruitdozen
  • 4 zwenkbare wielen voor meubels
  • 24 kleine hout schroeven 3 x 20mm
  • 4 kleine beugels

Benodige gereedschap: 

  • Multifunctioneel, bijv. Bosch PMF 250 CES
  • Schuurmachine, bijv. Bosch PSM 10,8 Li
  • Boormachine, bijv. Bosch IXO

 

 

STAP 1

In elke fruitdoos in een van hun bredere wanden snijden we de bovenste twee planken af. Hiervoor kunnen we gebruiken bijv. de MFP Bosch PMF 250 CES met een zaagblad voor hout zagen. 

 

 

 

 

STAP 2

Om voorkomen van onaangenaam splinter in de lichaamsdeel krijgen, gezaagd einden moeten natuurlijk goed geschuurd worden. Om de randen bewerken kunnen we gebruiken een draadloze haakse slijper van Bosch PSM 10,8 Li met grofe schuurpapier voor hout. 

 

 

STAP 3

Om een mobiele versie van een tafel te maken , is voldoende om aan de onderkant van een boden van een kist de zwekbare wielen te bevestigen. Hier kunnen we gebruik maken van accu schrofmachine Bosch IXO.

 

 

STAP 4

Onze tafeltje is al bijne klaar. Nu hoeft alleen maar alle drie kisjes op elkaar te zetten, door ze samen te schroeven van de boden door middel van beugels. De klare tafeltje plaatsen we naast de barbecue, zodat onze benodige accessoires altijd binnen hand bereik zijn. 

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden