Dremel DSM20 is een bekende, moderne en compacte cirkelzaag. Het merk Dremel introduceert een nieuwe reeks op de markt die zeven kwalitatief hoogwaardige schijven bevat. Met dit nieuwe artikel kunt u werken aan een verscheidenheid van materialen.

De multifunctionele carbide snijschijf DSM500 maakt rechte zaagsneden en diepe snedes in hout en andere zachte materialen zoals multiplex, laminaat, kunststof en gipsplaat. In deze set zijn ook de volgende doorslijpschijven opgenomen: DSM500, DSM510, DSM520, DSM 540 en de DSM 600. De eerste is voor metaal en kunststof, de tweede voor metselwerk. De diamant slijpschijf DSM540 is geschikt voor het snijden van harde materialen, zoals kiezels, beton, baksteen, keramische tegels. De multifunctionele carbide doorslijpschijf DSM600 heeft een vergelijkbare toepassing als de DSM500 - het is ontworpen voor hout en andere zachte materialen en voor rechte en diepe zaagsnedes.

De Dremel DSM20 is de ultieme compacte zaag met een excellent zicht op de zaagsnede. Met het duidelijke zicht op de zaagsnede, de krachtige motor van 710 Watt en het gebruik van slijpschijven, kunnen met deze zaag nauwkeurige rechte zaagsneden en groeven in materiaal tot een dikte van 20 mm worden gezaagd. DE machine is vriendelijk in gebruik en met een hand te gebruiken. De machine wordt geleverd met een grote verscheidenheid aan niet-intimiderende slijpschijven, die in combinatie met de stofafzuiging schoon en nauwkeurig werken in hout, metaal, kunststof, steen en tegels mogelijk maken. 

Bekijk het gehele dremel assortiment op Rotopino.nl

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe