Transportkarren en steekwagens zijn het apparatuur die onmisbaar is op elke bouwplaats of magazijn. Maken mogelijk transport van zware elementen, bijv. bouwmaterialen, grote formaten (platen) of elementen die vereisen extra bescherming bijv. ramen of deuren. Matador heeft in de offerte wagens die aangepast zijn bij deze soort werkzaamheden. Wat maakt ze zo bijzonder?

Tijdens het montage van deuren of ramen de grootste probleem is het veilige transport van deze elementen. Het gaat om de bescherming van materiaal maar ook om bescherming van de werker. Hijsen van zware elementen kan een negatieve invloed hebben op onze rug, zodat het is beter om de overbelasting te vermijden. Matador heeft in zijn aanbod wagens die mogelijk maken het verplaatsen van de deuren en ramen. De Deur afhang trolley Matador M-DOORJACK met een capaciteit tot 100 kg. Het heeft 2 wielen van staal en rubber en een stevige stalen constructie. Terwijl de kozijnenlifter M-LEOLIFT is uitgerust met 4 staal-rubber wielen met kogellagers evenals een staalconstructie. Maximale laadvermogen is 250 kg trolley.

 

 

Transport op de trap

 

Automatensteekwagen Matador M-WRV-66 is uitgerust van speciale rupsbanden voor trappen transport.Dit is bijvoorbeeld handig bij  bedrijven die zich bezighouden met het verplaatsen van goederen, magazijnen of winkels zonder liften.  Een groot pluspunt is de veiligheidsgordel, waarmee u vervoerd element bevestigt aan de wagen voor een totaal stabiliteit. Trolley geschikt voor het vervoeren van de kasten, planken, artikelen verpakt in kartonnen dozen. Maximum laadvermogen van de M-WRV-66 is 500kg.

 

Plateauwagen en opvouwbare trolley

 

In deze categorie vinden we de trolley Matador LP-NB-101P en PR-NB-301P en vouwbare trolley EX-1A Matador. Constructie van PR-NB-101P en PR-NB-301P hetzelfde, het verschil is te zien in de capaciteit en de afmetingen van beide apparaten. De eerste van deze modellen is ontworpen voor ladingen met een maximaal gewicht van 150 kg, terwijl de tweede werkt met een belasting tot 300 kg. Trolleys hebben 4 wielen met kogellagers, waarvan 2 draaibaar zijn. De laadruimte is bedekt met anti-slip mat, die voorkomt wegglijden van de vervoerde product. Met inklapbare handgreep, is het geen  probleem met het opslaan van trolleys. Een praktische oplossing is ook een opvouwbare trolley EX-1A Matador. De laadruimte is bestaat uit profielen. Er kan in of uit geschoven worden met  540-750mm bereik, afhankelijk van de grootte van de vervoerde product. Laadvermogen van EX-1A is 150kg. Platform en opvouwbare wagens kunnen gebruikt worden bij kantoren, archieven of koerier diensten.\

 

 

 

Platenroller

 

Platenroller M-HOUT TROLLEY Matador heeft speciale vleugels die vastklikt de vervoerde element. Geklemd ontwerp maakt het vervoer van grote formaten en verschillende diktes mogelijk. Geschikt voor het vervoer van platen, kozijnen, etc. Trolley door het klemmen van vervoerde element maakt mogelijk  vervoeren zonder de hulp van een ander persoon. 

Bekijk het complete offerte: karren en kruiwagens  Matador

 

Steekwagens

 

Steekwagens kan gebruikt worden in het magazijnen, groothandel winkels. Platform is gemaakt van speciaal staal ST52, die wordt gekenmerkt door verhoogde duurzaamheid. Voorbeelden van modellen  M-NST-CT-300 en M-IS-CT-250 hebben wielen met kogellagers en schuim banden met de eigenschappen van een luchtband. Elke wagen is ontworpen om ladingen met een maximaal gewicht van 350kg te vervoeren. Wielen bestendig tegen doorprikken gekenmerkt door een hoge duurzaamheid.

 

 

Kantelbare gereedschap-kruiwagen en emmerhouder

 

Matador heeft in zijn aanbod verschillende soorten karretjes en wagens maar ook speciale emmerhouders. Om een aandacht vraag de gereedschap trolley M-106-CT-KANT-2WI, met schuim banden ( niet doorprikbaar) met de eigenschappen van luchtbanden die makkelijk te bewegen zijn op oneffen oppervlak, dus ook op de bouwplaats. Trolley voorzien van een afsluitbare kist met een hangslot. Belangrijk is dat de zijwieltjes en opvouwbare ontwerp maken mogelijk om hem te vervoeren in een busje. 

 

Een praktische oplossing is ook de houder voor een emmer, bijv. Emmerhouder M-XL. Het zal nuttig zijn bij het aanbrengen van pleisters, gips, verf of andere stoffen. De houder op wielen maakt het mogelijk om de gevulde emmer te verplaatsen. 2 van 4 wielen hebben remmen, waardoor de stand stabiel is. M-BUCKET HOLDER  is een geweldige oplossing voor stukadoors en schilders. De vakman hoeft niet de emmers te dragen. de voorbeeld model is geschikt voor emmers met een capaciteit van 65 tot 90l. 

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden