Een uitstekende ergonomie, compacte constructie en een krachtige motor. Met deze machines schroef- en boorwerkzaamheden gebeuren zonder inspanning.

Kopen in Rotopino.nl
227 incl. 21% BTW = € 39,40

 

 

Uitstekende ergonomie.

Met de accuschroefboormachine PSR 18 LI-2 Ergonomic en de accuschroefklopboormachine PSB 18 LI-2 Ergonomic hebben doe-het-zelvers elke klus perfect in de hand. De unieke ergonomische constructie zorgt voor een gemakkelijke en behoedzame bediening in elke positie. De apparaten zijn 20 procent compacter en 10 procent lichter dan de voorgaande modellen waardoor een maximale precisie zonder extra krachtinspanning mogelijk is. Ook dankzij de tweede handgreep en de hoge vasthoudpositie kunnen veeleisende schroef- en boorwerkzaamheden ergonomisch en zonder al te veel inspanning worden uitgevoerd. 

 

 

Verbeterde prestatie

De PSR en de PSB LI-2 Ergonomic zijn de eerste Bosch-gereedschappen voor doe-het-zelvers met een borstelloze EC-motor. Deze motor levert meer kracht, werkt zuiniger en heeft dankzij de wrijvingsvrije rotatie een langere levensduur dan traditionele DC-motoren. Bijkomende functies zoals het geoptimaliseerde zachte draaimoment en de Kickback Control voor gecontroleerd werken zorgen eveneens voor een verhoogd prestatievermogen. Vanzelfsprekend zijn de nieuwe Ergonomic-apparaten met de intelligente Syneon-chip uitgerust en bieden daardoor steeds een optimale kracht en maximaal uithoudingsvermogen.

 

 

Schroefboormachine of schroefklopboormachine?
De Ergonomic-serie is als accuschroefboormachine PSR 18 LI-2 Ergonomic en als accuschroefklopboormachine PSB 18 LI-2 Ergonomic verkrijgbaar. Hierbij is de PSR optimaal geschikt voor het werken met zachtere materialen zoals hout. De PSB is daarentegen de juiste keuze voor het boren en schroeven in massieve steen. Beide apparaten worden geleverd met de nieuwste 2,5h Lithium-Ion-accu’s met 20 procent meer energie. Deze kunnen met het nieuwe Bosch-sneloplaadapparaat AL 1830 CV in 45 minuten voor 80 procent en in 60 minuten volledig worden opgeladen.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden